İndeks

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Ayrı ayrı bazı bölümlere indeks yaptık ne kadar dikkate alınıyor bilmiyorum..Ama indekse oranla daha yararlı olacağına inandığım belkide yorumsuzun kafasında olan ama forumun tamamına henüz uygulamadığı benim sadece forum oyunlarında farkettiğim alfabetik sıralamayı forum genelindeki tüm bölümlere yapılmasının çok daha iyi olacağına inanıyorum..Böylece yeni konular açıldığında indekse ekleme veya konular taşındığında indeksten çıkarma/ekleme vs gibi şeyleri yapmamıza gerek kalmayacak..zaten otomatikmen yapılmış olacak..hem konu ekleyen hemde arayan açısından çok daha yararlı olacaktır..

Dediğim şeyi bire bir görmek isteyen forum oyunlarına bakabilir..benim çok hoşuma gittii..aradığım oyunu çok rahat bulabiliyorum:):P

bu konuda sizin fikirleriniz nelerdir..

Bazı bölümlere ekledim bu özelliği ancak vB4 sürümüne Ocak aynın 15 i gibi geçmeyi planlıyorum. Yeni vB4 sürümünde bu eklenti maalesef çalışır durumda değil. Kısaca arkadaşlarımızın bu kolaylığa çok alışmaması için her bölüme eklemedim. Umarım eklenti güncellenir de diğer sürümde de çalışır duruma gelir o zamana kadar.

Hayır hayır kesinlikle boşuna değil. Eğer farkettiyseniz foruma giriş yapmadan da index linklerimiz görünüyor. Bu olay google açısından son derece önemli...

Geri