B brstrk Üyecik 14 Ock 2013 #1 insan hakkkındaki gerçekler fakat doğru olmayan gerçekler canım sıkılınca böyle bir konu açtım ; ;;G =SS ;;U =AA =BB =RR cocuk ^^ ~~ noktali D: :O: :K: :I: detayli :usumus: is: :gozkirp: :tl: :kizgin: :bibibi: :icelim:
insan hakkkındaki gerçekler fakat doğru olmayan gerçekler canım sıkılınca böyle bir konu açtım ; ;;G =SS ;;U =AA =BB =RR cocuk ^^ ~~ noktali D: :O: :K: :I: detayli :usumus: is: :gozkirp: :tl: :kizgin: :bibibi: :icelim:
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2013 #2 Çok isabetli bir konu olmuş, forum genelinde böyle bir konu olmadığının eksikliğini hissettim hemen. Hoşgeldin, iyi forumlar.
Çok isabetli bir konu olmuş, forum genelinde böyle bir konu olmadığının eksikliğini hissettim hemen. Hoşgeldin, iyi forumlar.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ock 2013 #5 Merhaba konunun ilk cümlesi uzun uzun tartışılası olmuş aslında hoşgeldiniz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Ock 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Çok isabetli bir konu olmuş, forum genelinde böyle bir konu olmadığının eksikliğini hissettim hemen. Hoşgeldin, iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... Aynen..Bende diyordum hep bir şeyler eksik bu forumda..
YoRuMSuZ dediki: Çok isabetli bir konu olmuş, forum genelinde böyle bir konu olmadığının eksikliğini hissettim hemen. Hoşgeldin, iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... Aynen..Bende diyordum hep bir şeyler eksik bu forumda..
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Ock 2013 #8 Çok anlamlı bir konu... Biz bunu forumcaakkk uzun uzun düşünelim... Sonucu buraya yazarız
Esr3 Özel Üye Özel üye 15 Ock 2013 #9 valla yorgunluktan düsünecek halim yok hosgeldin deyip cikayim ben konudan