• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

İnsanları Yargılamak

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Kimin ne yaşadığı ne çektiğini bilmeden yargılarız çoğu zaman ,bazen dış görünüşleriyle ,bazen konuşmasıyla, bazen yaptıklarıyla, bazen de söyledikleriyle
Peki neden insanları olduğu gibi kabul edemiyoruz bizde olan eksiklikleri onlar gördüğümüz de neden bize dert oluyor
Bugün kü tartışma konumuz insanları yargılamak sizler bu konu da neler söylemek istersiniz?

ben ce önce insanlarda olan önyargiyi kaldirmak gerek önyargi insanlari genellikle yaniltabilir

ne kadar yok ben öynyargili davranmam desekte illa birnden birine önyargili davrana biliyoruzbu bendede oluyor ve sonradan yanildigimi anliyorum

İnanları olduğu gibi kabul edebilmek erdemlerin en büyüğüdür bunu başarabiliyorsanız daha mutlusu olamaz ve karşı tarafı sizin gibi düşünmediği için yargılamaktan vazgeçmiş olursunuz. Toplumsal varlıklarız bazen eleştiriye de ihtiyaç duyulabilir doğruyu bulmak konusunda. Ama herkesçe eleştirilen biriyseniz şöyle bir silkinip nerede yanlış yapıyorum demenin zamanı da gelmiştir. :) Bununla ilgili bir küçük anımda var ama 3. kişileri de ilgilendirdiği için anlatmak doğru olmaz. :)

Geri