Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Nsn 2021 #1 Geçenlerde haberlerde sokakta mendil satan çocuğa arabadan inip üzerindeki paltoyu veren adamın haberini izlemiştim demek ki hala bir yerlerde insanlık ölmemiş Siz de bu başlık altında insanlığın ölmediğinin sahiti olan durumları paylaşabilirsiniz
Geçenlerde haberlerde sokakta mendil satan çocuğa arabadan inip üzerindeki paltoyu veren adamın haberini izlemiştim demek ki hala bir yerlerde insanlık ölmemiş Siz de bu başlık altında insanlığın ölmediğinin sahiti olan durumları paylaşabilirsiniz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Ekm 2021 #2 Dumanın bi şarkısı vardı. İnsanlık ölmemiş hala, Avrupa'da yaşıyor Ellerimden operseniz bir de bahşiş atıyor Son düzenleme: 27 Ekm 2021
Dumanın bi şarkısı vardı. İnsanlık ölmemiş hala, Avrupa'da yaşıyor Ellerimden operseniz bir de bahşiş atıyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Ekm 2021 #3 Büyük sefler yardima geliyorsa demeki hala ölmemis insanlik ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Ekm 2021 #4 yapilan iyiligin reklami olmaz ........