Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Msn ve Micosoft resmi sitelerinde kesinlikle başka sitelere ve programlara hiçbir şekilde kullanıcı adı ve şifrenizi girmemeniz gerektiğini üzerine basa basa söylüyor.
Ben de hatırlatmış olayım. Resmi siteler ve programlar dışında (msn, hotmail, livemail) hiçbir programa ve siteye kullanıcı adınızı ve şifrenizi vermeyin. Spam ve reklam avcılarının ağına düşebileceğiniz gibi mail adresinize bir daha ulaşamama riski de var.
Bu tür programlarla msn kullanıcı adı ve şifresini almak çok kolay. Eğer denemek isteyen olursa küçük bir program yazayım ben ve siz o programa şifrenizi giriniz Ya da tek sayfalık bir internet sayfası hazırlayım ve başlığına da kızlarla sohbet odalarına giriş yazdıktan sonra sizden msn kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyim o an şifreleriniz elimde
Yukarıdaki sitenin hotmail tarafından desteknenip desteklenmediğini bilemiyorum ancak desteklenseydi muhtemelen resmi sitelerinde duyurulurdu.
Son söz. Siz siz olurn resmi siteler dışında hiçbir yere kullanıcı adı ve şifrenizi girmeyin...