jeriko Özel Üye Özel üye 12 Nsn 2009 #4 Valla güzel fikir.Bende bunun Türk versiyonunu görmüştüm.Bizimkiler biraz abartmış kamyon kasasını doldurmuşlardı.
Valla güzel fikir.Bende bunun Türk versiyonunu görmüştüm.Bizimkiler biraz abartmış kamyon kasasını doldurmuşlardı.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Nsn 2009 #6 imposibel dediki: İlk mesajdaki 1. ve 5. resimler tamamen gerçek bizzat yaşanmıştır =) Genişletmek için tıklayın... Önsezilerim beni bi kez daha yanıltmadı
imposibel dediki: İlk mesajdaki 1. ve 5. resimler tamamen gerçek bizzat yaşanmıştır =) Genişletmek için tıklayın... Önsezilerim beni bi kez daha yanıltmadı
imposibel Usta 19 Nsn 2009 #7 YoRuMSuZ dediki: Önsezilerim beni bi kez daha yanıltmadı Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana =)
YoRuMSuZ dediki: Önsezilerim beni bi kez daha yanıltmadı Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana =)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Nsn 2009 #8 imposibel dediki: Ne mutlu sana =) Genişletmek için tıklayın... Dilerim Allah'tan bulaşıcı olsun