gülüşüm Uzman 18 Tem 2009 #1 Bu test cinsel IQ'nuzu ölçüyor Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Bu test cinsel IQ'nuzu ölçüyor Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Tem 2009 #4 Çok düşük zeka..Hatta gerizekalıymışım.Bu test garanti zekama dayanamadı .Kendini karıştırdı..
jeriko Özel Üye Özel üye 18 Tem 2009 #7 gülüşüm dediki: Övünebilirsin Jeriko, biz görelim bizde övelim övünelim seninle Genişletmek için tıklayın... Görmeden övünsen olmaz mı?Tekrar 20 dakikama mal oldun.Hatta öncekine göre daha düşük.;P
gülüşüm dediki: Övünebilirsin Jeriko, biz görelim bizde övelim övünelim seninle Genişletmek için tıklayın... Görmeden övünsen olmaz mı?Tekrar 20 dakikama mal oldun.Hatta öncekine göre daha düşük.;P
gülüşüm Uzman 18 Tem 2009 #8 tekrar 20 dkna mal olmama üzüldüm, ama sonuç düşükmüş gerçekten nesini öveyim ;P
jeriko Özel Üye Özel üye 18 Tem 2009 #9 Bana yetiyor.Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm.Senin skoru da görme şansımız var mı acaba hani şu süper zeka çıkamadığın çok yüksek zekalı çıkmanın seni tatmin etmediği sunucu
Bana yetiyor.Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm.Senin skoru da görme şansımız var mı acaba hani şu süper zeka çıkamadığın çok yüksek zekalı çıkmanın seni tatmin etmediği sunucu
gülüşüm Uzman 18 Tem 2009 #10 bidaha o 20 dkmı harcayacak mıyım yanii hem senin gibi ikinci kez çözdüğümde süper zeka çıkma ihtimalim çok yüksek
bidaha o 20 dkmı harcayacak mıyım yanii hem senin gibi ikinci kez çözdüğümde süper zeka çıkma ihtimalim çok yüksek