Haziran Usta 13 Mrt 2009 #1 Çevremizdeki cisimlerin görülmesi, bu cisimlerden yansıyan ışık ışınlarının gözümüze ulaşmasıyla mümkün olmaktadır. Işık ışınları aynı ortamda doğrusal yayılır. Işık yayılırken çarptığı cismin özelliğine göre, cisimden geçebilir ve ya yansıyabilir.
Çevremizdeki cisimlerin görülmesi, bu cisimlerden yansıyan ışık ışınlarının gözümüze ulaşmasıyla mümkün olmaktadır. Işık ışınları aynı ortamda doğrusal yayılır. Işık yayılırken çarptığı cismin özelliğine göre, cisimden geçebilir ve ya yansıyabilir.
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #3 ilk resim tam benlikkk yani hem yatak odası takımı ve renk olarak hemde ışık kapalıyken tavandaki deniz dalgaları açısından teşekürler çok güzeller
ilk resim tam benlikkk yani hem yatak odası takımı ve renk olarak hemde ışık kapalıyken tavandaki deniz dalgaları açısından teşekürler çok güzeller
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #5 Haziran dediki: 1.güzel bence de su sesi vermiorsa sorun yok yoksa gece wc olayı fena Genişletmek için tıklayın... puuuuuuuuuuuhahahahahaha bak ya bak ben yine koptum bağlanamıyom hakikaten suyun ses olayı olma ihtimalini düşünmemiştim bide ben olayı çözemedim tavanda nasıl oluyor o su şekli felan yafu:D
Haziran dediki: 1.güzel bence de su sesi vermiorsa sorun yok yoksa gece wc olayı fena Genişletmek için tıklayın... puuuuuuuuuuuhahahahahaha bak ya bak ben yine koptum bağlanamıyom hakikaten suyun ses olayı olma ihtimalini düşünmemiştim bide ben olayı çözemedim tavanda nasıl oluyor o su şekli felan yafu:D