S -STORM- Usta 7 Şbt 2010 #1 Bakalım ismin geleceğin hakkında ne söylüyormuş? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Bakalım ismin geleceğin hakkında ne söylüyormuş? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Suskun V.I.P V.I.P 19 Arl 2010 #6 uzay gemisi ---eciş meciş birşey çizdi deyişimemi uğradım ne az durun aynaya bakıp geleyim teşekkürler CRAZY FENER güzeldi
uzay gemisi ---eciş meciş birşey çizdi deyişimemi uğradım ne az durun aynaya bakıp geleyim teşekkürler CRAZY FENER güzeldi
S -STORM- Usta 19 Arl 2010 #7 murat.ozcan00 dediki: Deve , atom bombası (nası benziyosam),Palyaço,Köy çocuğu Genişletmek için tıklayın... Köy çocuğunu hor görme... Köylü milletin efendisi,cumhurbaşkanıysa, Çocuğu başbakanıdır...
murat.ozcan00 dediki: Deve , atom bombası (nası benziyosam),Palyaço,Köy çocuğu Genişletmek için tıklayın... Köy çocuğunu hor görme... Köylü milletin efendisi,cumhurbaşkanıysa, Çocuğu başbakanıdır...
cemree =)=) V.I.P 10 Mrt 2011 #9 bayıldım çok güzelmiş benım için eyfel kulesini çizdi Paris emi gitcem ne