YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2008 #4 Ben de seve seve açarım ama hangi bölüm olmalı sizce. Güncel ve Kültür Sanat arasında kaldım. Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Mrt 2008 #5 kültür sanat uygun bence ama kassandra söylesin Upvote 0 Downvote
Kassandra Usta 9 Mrt 2008 #6 Kültür ve Sanat daha uygun gibi görünüyor Not: Kesinlikle para kazanma amacı güdülmemektedir. Maksat hizmet Bilginize... Upvote 0 Downvote
Kültür ve Sanat daha uygun gibi görünüyor Not: Kesinlikle para kazanma amacı güdülmemektedir. Maksat hizmet Bilginize...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2008 #7 Tamam Kültür Sanat bölümünde alt kategori olarak açtım. İlginize teşekkürler. Upvote 0 Downvote
biz Aktif 10 Mrt 2008 #8 rapidshare den telekom yasağını delerek program download edecek bir program var mı flash bu işi yapmıyor Upvote 0 Downvote
rapidshare den telekom yasağını delerek program download edecek bir program var mı flash bu işi yapmıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mrt 2008 #9 Maalesef MEB'a bağlı kurumlardan bağlandığınızda Rapid'den download yapamazsınız. Upvote 0 Downvote