yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Ock 2022 #1 Biri kız biri erkek doğan ikiz çocugunuza İstiklal Marşı'nda geçen isimlerden Hangini koymak isterdiniz önerirsiniz?Not Biz türkler cok cocuk sahibi oldugumuz için 6 secenek sundum
Biri kız biri erkek doğan ikiz çocugunuza İstiklal Marşı'nda geçen isimlerden Hangini koymak isterdiniz önerirsiniz?Not Biz türkler cok cocuk sahibi oldugumuz için 6 secenek sundum
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Ock 2022 #2 biz almanlarda iki cocuk oldugu icin iki tane isaretledim canan ve toprak kiz ve oglan güzel olurdu beeee
biz almanlarda iki cocuk oldugu icin iki tane isaretledim canan ve toprak kiz ve oglan güzel olurdu beeee
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 24 Ock 2022 #3 yesim434 dediki: Biri kız biri erkek doğan ikiz çocugunuza İstiklal Marşı'nda geçen isimlerden Hangini koymak isterdiniz önerirsiniz?Not Biz türkler cok cocuk sahibi oldugumuz için 6 secenek sundum Genişletmek için tıklayın... Artık ekonomik sıkıntılardan dolayı kimse çocuk yapmıyor
yesim434 dediki: Biri kız biri erkek doğan ikiz çocugunuza İstiklal Marşı'nda geçen isimlerden Hangini koymak isterdiniz önerirsiniz?Not Biz türkler cok cocuk sahibi oldugumuz için 6 secenek sundum Genişletmek için tıklayın... Artık ekonomik sıkıntılardan dolayı kimse çocuk yapmıyor