Gercektende cok haklisin efsane ben Fatih Terimin islerine akil sir erdiremiyorum. Bakalim ceklerin karsisindada oynatacakmi Tuncayi insallah Türkiye ceyrek finale kalirda Viyanaya gelir.
Hocam bu galibiyet bu yüzden cok önemli ev sahibi takimi bu olumsuzluklara ragmen yenmek gercektende basari bu sampiyonada Avusturyalilar en gücsüz takim olarak kendi takimlarini göstertiyorlardi. Ama ilk maclar sonunda en gücsüz takim olarak Türkiyeyi göstermeye basladilar.
Yarin iste benden cekecekleri var Avusturyalilarin
Size oralarda kolay gelsin biz yenilsekte burada kendi kendimizi teselli ediyoruz. Siz bir de elin gavuruyla uğraşıyorsunuz. İnşallah başınız hep dik gezersiniz
Size oralarda kolay gelsin biz yenilsekte burada kendi kendimizi teselli ediyoruz. Siz bir de elin ... uğraşıyorsunuz. İnşallah başınız hep dik gezersiniz
Gercektende cok haklisin efsane ben Fatih Terimin islerine akil sir erdiremiyorum. Bakalim ceklerin karsisindada oynatacakmi Tuncayi insallah Türkiye ceyrek finale kalirda Viyanaya gelir.
Zaten Bu Maçta 10 Kişi OYnadık..Bir Hatasıda Kazım ı ilk 11 de Oynatmaması..Çünkü Portekiz Maçının En iyi Oyuncuyusuydu..Çekler Çok Organize..HızLı Ve Son VuruşLarda EtkiLi oyuncuLarı oLan Bi Takım..Bu Maçta Yaptığımız ufak da oLsa HataLarı koLay koLay AffetmezLer..HayırLısı..