Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Şbt 2012 #2 Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra
Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2012 #4 ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... helallll zeynomaa öptüm datlumm eFSaNe_KaRTaL dediki: Biliyorum Çok kötüyüm.. : Genişletmek için tıklayın... çok şükür kabullendin...
ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... helallll zeynomaa öptüm datlumm eFSaNe_KaRTaL dediki: Biliyorum Çok kötüyüm.. : Genişletmek için tıklayın... çok şükür kabullendin...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Şbt 2012 #5 ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz.. arz-ı hal dediki: konuya bakmadan başlığı rapor edecektim Genişletmek için tıklayın... Sende yorumsuzsun
ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz.. arz-ı hal dediki: konuya bakmadan başlığı rapor edecektim Genişletmek için tıklayın... Sende yorumsuzsun
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Şbt 2012 #6 ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... sitem dediki: helallll zeynomaa öptüm datlumm çok şükür kabullendin... Genişletmek için tıklayın... Zeyno kurtaramaz seni.. Zeynep Uğraşamam şimdi senle..Kaybol
ZeyNoO dediki: Bundan böyle bişey çıkacağını tahmin ederekten girdim Sen kim, kız kim Sana ancak kağıtlardaki kızlar bakar sendeki bu uyuzluk olduktan sonra Genişletmek için tıklayın... sitem dediki: helallll zeynomaa öptüm datlumm çok şükür kabullendin... Genişletmek için tıklayın... Zeyno kurtaramaz seni.. Zeynep Uğraşamam şimdi senle..Kaybol
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2012 #9 dibini görmediğim kuyuya taş atmam öyle biline