zuzuu
Uzman
hayatımın en kötü günüydüsimdi ben,sorumsuz,asi,çılgın_girl ve canım arkadasım.....yla birlikte bi oyun oynamaya karar verdik ve en büyük hatamızı yaptıkoyun bi kelimeyi anlatmaya calısıyosun yani onun özelliklerini falan anlatıyosun en uzun anlatan birinci oluyo istebişey bulamazsan bile sacmalamak serbest istediğin kadar sacmala neyse biz oyuna basladık...canım arkadasım....salatalığı anlattı,ben yumurtayı anlattımasi soğanı anlattı ve sıra sorumsuzdaa keske ona sıra gelmez olaydıısorumsuzda kabak'ı anlattı...yarabbim bi insan bu kadarmı sacmalar...artık illet geldi yanineymis hastaysanız kabak yeyin iğleşirsiniz...hamilemi kalamıyosunuz kabak yeyin hamilesiniz daha neler nelerr..yani hayatımda bu kadar rezillik görmedim yhaoyun bitti biz eve dönüyorum simdi yolla bisikletini yere koymus bekleyen bi cocuk var diyoki tekerleğinmi inmiyo kabak ye iner..allahım yolda aklına gelen herseyi sölüo...ama neler cektik yha sorumsuzun resmen ayar bozuldu düzeltemiyoz bişey olsa direk kabak ye gecer böyle nelerr cektik cok cektik ama genede güzeldiiama bidaha yasamak istemiyorum