• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

itiraf ediyorumm

• Konuyu açan Konuyu açan zuzuu
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

zuzuu

Uzman
hayatımın en kötü günüydü:)simdi ben,sorumsuz,asi,çılgın_girl ve canım arkadasım.....yla birlikte bi oyun oynamaya karar verdik ve en büyük hatamızı yaptık:)oyun bi kelimeyi anlatmaya calısıyosun yani onun özelliklerini falan anlatıyosun en uzun anlatan birinci oluyo iste:)bişey bulamazsan bile sacmalamak serbest istediğin kadar sacmala neyse biz oyuna basladık...canım arkadasım....salatalığı anlattı,ben yumurtayı anlattım:)asi soğanı anlattı ve sıra sorumsuzdaa keske ona sıra gelmez olaydıı:Dsorumsuzda kabak'ı anlattı...yarabbim bi insan bu kadarmı sacmalar...artık illet geldi yani:)neymis hastaysanız kabak yeyin iğleşirsiniz...hamilemi kalamıyosunuz kabak yeyin hamilesiniz daha neler nelerr..yani hayatımda bu kadar rezillik görmedim yha:Doyun bitti biz eve dönüyorum simdi yolla bisikletini yere koymus bekleyen bi cocuk var diyoki tekerleğinmi inmiyo kabak ye iner..allahım yolda aklına gelen herseyi sölüo...ama neler cektik yha sorumsuzun resmen ayar bozuldu düzeltemiyoz bişey olsa direk kabak ye gecer böyle nelerr cektik cok cektik ama genede güzeldii:Dama bidaha yasamak istemiyorum:P:P

uyuz insan herşeyi nenden anlatıyosun :Dallah seni bildigi gibi yapsın hemi benim kadar basına taş düssün :Dseni ızgara yapıp yiyiecem :D

İlahi Zuzu hiç güleceğim yoktu.:DBu nasıl itiraf olmuş anlamadım ya neyse.Kabağın bu kadar kerametli bir nimet olduğunuda öğrenmiş olduk bu ara :D

Geri