YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2011 #1 Aramıza kısa süre önce katılıp sıcakkanlı tavırları ile kaynaşan üyemiz UmuT ÇiÇeĞİ 'nin bugün doğum günü Kendisine yeni yaşında kocaman mutluluklar diliyoruz. İyi ki doğdun @UmuT ÇiÇeĞİ... Nice yıllara...
Aramıza kısa süre önce katılıp sıcakkanlı tavırları ile kaynaşan üyemiz UmuT ÇiÇeĞİ 'nin bugün doğum günü Kendisine yeni yaşında kocaman mutluluklar diliyoruz. İyi ki doğdun @UmuT ÇiÇeĞİ... Nice yıllara...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ags 2011 #3 Nice yıllara adaşım İyiki doğdun iyiki tanıdım seni.Bizleri unutma olur mu
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 3 Ags 2011 #7 yeşüLL dediki: Uzun,hayırlı ve inşallah başarılı yıllar dilerim. Genişletmek için tıklayın... TESEKKÜRLER CANIM ZeyNoO dediki: Nice yıllara adaşım İyiki doğdun iyiki tanıdım seni.Bizleri unutma olur mu Genişletmek için tıklayın... tesekkürler canım asla unutmam sizi zaten sınav ertesi buradayım
yeşüLL dediki: Uzun,hayırlı ve inşallah başarılı yıllar dilerim. Genişletmek için tıklayın... TESEKKÜRLER CANIM ZeyNoO dediki: Nice yıllara adaşım İyiki doğdun iyiki tanıdım seni.Bizleri unutma olur mu Genişletmek için tıklayın... tesekkürler canım asla unutmam sizi zaten sınav ertesi buradayım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2011 #10 Ama şarap olmaz ki Ramazan'da aklıma böyle şeyler getirmeyin benim