Kac Yasindasiniz ? :)

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Soyle dusunun.....dogdunuz....we dogar dogmaz 1 yas aldiniz....ardindan sene gecince 1 yas daha..... ettimi size 2 yas....haybeden hemde.. yil falan gecmeden......daha yasiniz dolmadan 2 yasindasiniz....daha bunun birde dogdugu gunu war.....ondanda alinacak bir yas......ne korkunccc.......kabus gibi....hele kadinsaniz bu kabus sonradan karabasana falan donusebilir....: ebediyen hemde.....

Olay soyle gelisti.....sinifimda cok asyali war.....genelide Guney Kore'li....cok sewdigim bir kac Kore'li war....oglen yemeginde beraber oluruz.....konusurken sohbet sewgililere......uzaktakilere geldi.....senin ki kac yasinda falan derken....bende onlara sordum.....-Sun Young senin sewgilin kac yasinda dedim....gayet acik we basit bir soru.....20....25.....yada 31 falan der insan demi..... o cizgi seklinde olan gozlerini kisarak hepten yok etti....dusundu.....dusunduuuuu...-himmmm dedi.....buraya gore hesaplarsak 26....-eeeeee???? ( bu arada yuzumde nasil yani seklinde bir ifade war..: - Guney Kore'ye gore hesaplarsak 29 dedi......-??????????? ( soru isaretleri yigini altinda kaldim..

Anlamadiniz demi......bende anlamadimmmm ilk basta......( gerci hala kafam basmiyor bu sacmaligi...hangi akla hizmetle oyle dusunup yapmislar...:)))

Ornekle ancak aciklayabilirim....we bu ornek icinde kendimi sakinmadan feda edecegim....kiymetinizi bilin...

Efendim ben mart 1 dogumluyum...sene 1972.... eger Kore'li bir hatun olarak dunyaya gozlerimi acmis olsaydim....:ki Allah'tan degilim...:))) dogdugum an zaten 1 yasindayim.....( akillara ziyan walla...) anne karninda dogana kadar 1 yasindayim.....ardindan 1973 ocak 1' de de 1 yas daha aliyorum.... ( cunku ilk yila girdigimiz icin ) ettimi size 2 yas.....:))) eee bunun daha mart 1'i war.....iki ay sonrada dogum gunu aksi gibi... dogum gunumdede 1 yas....hobbala yarim yaz geldi....:))) ben 1973 yilinda 3 yasinda oluyorum.....toraman.....kocaman.....dana gibi hatta...:))) kizimiz buyuduuuuu....

eeee gelelim simdiye...once bir yutkunmak istiyorum izninizle normalde 34 olan ben 37 olacagim...( walla yazarken bile elim titredi.... betim benzim atti....:))) bu resmen kadinlara yapilan en buyuk kiyimdir....dogdugumuz an olelim daha iyi....
Tabi iyi yanlarida olabilir....:))) mesela yasini gostermemek....moral acisindan.....- ayyyy walla hic 37 gostermiyorsunuz.....34 gibi ancak.....icinizden dislerinizi sikarak...eee oyleyim zaten....:))) ama sahte bir gulumseyisle yahh hep oyle derler....:))) bos bir moral ama olsun iste...:))) hos yinede......

Amaaa ben yinede normal sartlarda yaslanmak isterim....pasa pasa....sakin sakin....yasamadigim yillari niye yukleneyim ....ben yasayarak yaslanmak istiyorum......demi ama..:)))

Geri