Kadınlar Erkeklere Değil Kadınlara Bakıyor

Kadınlar Erkeklere Değil Kadınlara Bakıyor

İngiltere’de yapılan araştırmada kadınların sokakta yürürken erkeklerden çok hemcinslerine baktığı ortaya çıktı. Kadınlar en çok diğer kadınların kıyafetlerine bakıyor.

İngiltere’de popüler mayo firmasının yaptığı araştırmada kadınların sokakta yürürken erkeklere değil diğer kadınlara dikkat ettiği ve onları incelediği ortaya çıktı.

Çalışmaya katılan 2000 kadının yarısı kendilerini birlikte çalıştıkları ya da sokakta gördükleri kadınlarla karşılaştırdıklarını söyledi.

Daily Mail gazetesinde yer alan araştırma sonuçlarına göre kadınlar diğer kadınlara en çok plajda bakıyor vebikinilerinin içinde güzel görünmek istiyor.

Çalışmaya katılan kadınların yüzde 42’si özellikle kız arkadaşlarıyla bir yere giderken erkeklerden çok birlikte gittikleri kadınları etkilemek için giyindiklerini söyledi.

Çalışmayı gerçekleştiren firmanın tasarımcılarından Helen Boyle konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:
“Dünya üzerinde kendisine bakılmasını istemeyecek ve diğer kadınların ne giydiğine kaçamak bir bakış atmayacak bir kadın yoktur.”

Çalışmaya göre kadınlar en çok hemcinslerinin kıyafetlerine bakıyor. Kıyafetlerden sonra sırasıyla saçlar, ten rengi, elbise bedeni, dekolte, selülit, göğüs ölçüsü, ayakkabı ve çantalar geliyor.

Erkeklere bakıpta napıcam ki bu kız bana baktı diye havayamı girsinler :D

Ne yalan söylim bende bakıyorum hemcinsime :)
giyimsel açıdan bakarım sokak modasını takip etmek maksatlı :)
birde bazıları gerçekten baktırıyor kendine baktıracak boyutta giyinmesinler napalım o durum da erkeklerin ağzı açıkta kalıyor tabi oda ayrı bi boyut :P

fesat fesat bu bayanların hepsi fesat kim ne giymiş o mu daha güzel ben mi, yok efendim o mu zayıf ben mı onun susu boyle mı benımkı soyle...
bayanların geninde var kıskancccc fesaaattt:)

doğru söylemişler,bazen öyle dikkatli bakıyorlar ki bayanlar üstüme başıma bakıyorum acaba açıkta bişey mi var diye...kıskançlık hemcinslerim de ki :D

fesat fesat bu bayanların hepsi fesat kim ne giymiş o mu daha güzel ben mi, yok efendim o mu zayıf ben mı onun susu boyle mı benımkı soyle...
bayanların geninde var kıskancccc fesaaattt:)

Kıskanmam ben yaa yapan vardır belki
Ya beğenirim bakarım
Yada bakılacak boyutta giyinmiştir eleştirel anlamda süzerim napmış bu yaa diye
Bazıları gerçekten abartıyor giyimi ben değil herkes bakıyor o durumda :)
Yoksa kendi halimde sade bi tarzım var kimsenin giyimine özenmem:)

Kıskanmam ben yaa yapan vardır belki
Ya beğenirim bakarım
Yada bakılacak boyutta giyinmiştir eleştirel anlamda süzerim napmış bu yaa diye
Bazıları gerçekten abartıyor giyimi ben değil herkes bakıyor o durumda :)
Yoksa kendi halimde sade bi tarzım var kimsenin giyimine özenmem:)

genelleme yaptı zeyno alınma sana demedi,genel de sokakta bayanlar o sebepten bakar,fazlasıyla kapalı da giyinsen saçı kendinin mi?gözleri lens bence.çantasının markası ne,ayakkabısına bak ee uzun boylu ya atıyor havasını diye dış sesleriyle yorum yapanlar bile var:D
hatay da dil kursuna giderken geç kaldım,arabam da yoktu,servise bindim kırıkhan dedim parayı verdim,iki bayan var arka koltukta,kesin buralı değil,baksana üstüne,başına...suriyeliilere de benziyor diyor bir diğeri,üstümde de bol paça pantolon,gömlek,hırka vardı...dönüp ben buralıyım hanımlar,daha sessiz dedikodu yapın dedim :D

Geri