dağcı Üstat 30 Ock 2009 #3 KıRMıZı dediki: ben Kırmızı'yı severim... Genişletmek için tıklayın... başka bişey sölesen şaşardım
Sevgi.2 Aktif 31 Ock 2009 #5 Ben de siyahı çok çok severim.Ciddiyetin,ağırbaşlılığın rengidir benim için.Ama diğer renklerden de kırmızı ve eflatun (lila tonlarına yakın) severim
Ben de siyahı çok çok severim.Ciddiyetin,ağırbaşlılığın rengidir benim için.Ama diğer renklerden de kırmızı ve eflatun (lila tonlarına yakın) severim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ock 2009 #7 şimdiki yorumlara bakarak Kırmızının kadınlar tarafından sevilen bir renk olduğunu söyleyebiliriz..bakalım diğer yorumlar ne gösterecek...
şimdiki yorumlara bakarak Kırmızının kadınlar tarafından sevilen bir renk olduğunu söyleyebiliriz..bakalım diğer yorumlar ne gösterecek...
arzum Forum Tutkunu 31 Ock 2009 #8 Ben pek kırmızıyı sevmiyorum malesef çok dikkat çekici geliyor bana başkasında hoşuma gidiyor ama kendi üzerimde taşımayı sevmiyorum benim renklerim siyah, lacivert ,yeşili çok severim bide gri bu tonlar.
Ben pek kırmızıyı sevmiyorum malesef çok dikkat çekici geliyor bana başkasında hoşuma gidiyor ama kendi üzerimde taşımayı sevmiyorum benim renklerim siyah, lacivert ,yeşili çok severim bide gri bu tonlar.