Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Biz kadınlar her konu da olduğumuz gibi bu konu da da tititiz aylardır diyorum ben kaza yapan çok kadın görmedim hep kazayı erkekler yapıyor diye işte ispatı
Benim trafikte rastladığım kazaların üzülerek söylüyorum %90 ı kadınların yaptığı kazalar. Bu taraflı olarak yazılan bir mesaj değil gerçekten böyle durum.
Kadınlar çok araba kullanıyor ama daha dikkatli çünkü beylerın daha cok kaza yapma sebebi hava atmasını cok seviyorlar cabuk sinirlenir leniyorlar ve aynadan cogu sokakta kadın dikizlerken kazayı yapıyorlar
Kadınlar çok araba kullanıyor ama daha dikkatli çünkü beylerın daha cok kaza yapma sebebi hava atmasını cok seviyorlar cabuk sinirlenir leniyorlar ve aynadan cogu sokakta kadın dikizlerken kazayı yapıyorlar
Ben bu konuda pozitif ayrımcılık yapmayacağım, kim yapar bu istatistikleri, kaç denek kullanılmıştır bilemem ama kadınlar kaza yapma oranı bakımından çok daha fazla erkeklerden. Ama ölümcül kaza olayı ise sözü edilen o zaman bu durum geçerli olabilir