SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 3 Arl 2012 #1 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Arl 2012 #2 Ohh şükür makina kahvesi değilde halis muhlis elimle yaptığım kahveleri içiyorum
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 3 Arl 2012 #3 ZeyNoO dediki: Ohh şükür makina kahvesi değilde halis muhlis elimle yaptığım kahveleri içiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben Genelde Makina Kahvesi İçerdim. Bunu Gördükten Sonra Fikrim Değişti.
ZeyNoO dediki: Ohh şükür makina kahvesi değilde halis muhlis elimle yaptığım kahveleri içiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben Genelde Makina Kahvesi İçerdim. Bunu Gördükten Sonra Fikrim Değişti.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Arl 2012 #4 SizinSesiniz dediki: Ben Genelde Makina Kahvesi İçerdim. Bunu Gördükten Sonra Fikrim Değişti. Genişletmek için tıklayın... Gerçekten böyle bişey olduğunu bilse bile bizim insanımız içer şuraya yazıyorum Kolada neler neler olduğunu bile bile içmiyor muyuz
SizinSesiniz dediki: Ben Genelde Makina Kahvesi İçerdim. Bunu Gördükten Sonra Fikrim Değişti. Genişletmek için tıklayın... Gerçekten böyle bişey olduğunu bilse bile bizim insanımız içer şuraya yazıyorum Kolada neler neler olduğunu bile bile içmiyor muyuz
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 3 Arl 2012 #5 ZeyNoO dediki: Gerçekten böyle bişey olduğunu bilse bile bizim insanımız içer şuraya yazıyorum Kolada neler neler olduğunu bile bile içmiyor muyuz Genişletmek için tıklayın... Haklısın Ablam İçiyorlar. (Ben İçmiyorum )
ZeyNoO dediki: Gerçekten böyle bişey olduğunu bilse bile bizim insanımız içer şuraya yazıyorum Kolada neler neler olduğunu bile bile içmiyor muyuz Genişletmek için tıklayın... Haklısın Ablam İçiyorlar. (Ben İçmiyorum )
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Arl 2012 #6 Bi kahve sever olarak bunu kınıyorum. Ayrıcaaa içindeki maymun muydu neydi,o çok tatlı. Sevgiler saygılar o hayvancığa. D:
Bi kahve sever olarak bunu kınıyorum. Ayrıcaaa içindeki maymun muydu neydi,o çok tatlı. Sevgiler saygılar o hayvancığa. D:
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 3 Arl 2012 #7 RüzqαrqüŁü dediki: Bi kahve sever olarak bunu kınıyorum. Ayrıcaaa içindeki maymun muydu neydi,o çok tatlı. Sevgiler saygılar o hayvancığa. D: Genişletmek için tıklayın...
RüzqαrqüŁü dediki: Bi kahve sever olarak bunu kınıyorum. Ayrıcaaa içindeki maymun muydu neydi,o çok tatlı. Sevgiler saygılar o hayvancığa. D: Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Eyl 2020 #8 Cerezforumda kahve keyfi Son düzenleme: 25 Ekm 2020
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ekm 2020 #9 ay bu ney migdem bulandi )) yok artik ya