Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 28 Mys 2013 #2 Ama güzel duruyor eyeliner Ben seviyorum. Ne yazık ki kalın güzel durmuyor bende ama duranlara da harika yakışıyor
Ama güzel duruyor eyeliner Ben seviyorum. Ne yazık ki kalın güzel durmuyor bende ama duranlara da harika yakışıyor
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2013 #3 Banada yakismiyor malesef. Bende cok seviyorumda incesinide pek beceremiyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #4 Kırk yılda bir becebildiğim birşey.. Sanırım yanlış fırça seçimimle alakalı.. Ama kendim kendime yabancı biri gibi geliyorum o yüzden çok zaman harcamıyorum pratikleşmek için Ama hergün sürüp çıkanlar tebriği hakediyor kesinlikle
Kırk yılda bir becebildiğim birşey.. Sanırım yanlış fırça seçimimle alakalı.. Ama kendim kendime yabancı biri gibi geliyorum o yüzden çok zaman harcamıyorum pratikleşmek için Ama hergün sürüp çıkanlar tebriği hakediyor kesinlikle
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #5 Kalın bana da yakışmıyor ama incesinden sürerim, seviyorum eyeliner ı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2013 #9 vakit buldukça yapıyorum..Ben kendimi aynı görsem de çevremdekiler çok yakıştığını söylüyorlar..
gulcanefe Üye 12 Ksm 2013 #10 eyeliner herhalde sorun bende bir türlü düzgün yapamıyorum şunu uğraşmıyorum bende