Konuya cevap yaz

Kalpte Biriken Sevda

[ATTACH=full]123806[/ATTACH]

Bir kalp ki, sevdayla dolu... İçinde binlerce renk, binlerce his, binlerce anı biriktirmiş. Her bir damlası, her bir atışı, bir aşk hikayesinin satırları gibi. Kimi zaman sessiz, kimi zaman coşkulu, kimi zaman da hüzünle dolu. Ama hep orada, hep içinde, hep derinde... Kalpte biriken sevda, işte böyle bir şey.

Seni ilk gördüğümde, kalbimde bir şeyler oldu. Sanki yıllardır orada birikmiş, bekleyen bir duygu, birden canlandı. Gözlerin, gülüşün, sesin... Hepsi birer damla gibi kalbime aktı. O an anladım ki, bu sevda, bu aşk, sadece bir başlangıçtı. Zaman geçtikçe, her bakışın, her dokunuşun, her sözün, kalbimde daha da derinlere işledi. Birikmeye başladı. Tıpkı bir nehrin denize kavuşmak için biriktirdiği sular gibi...

Aşk, bazen bir sessizliktir. Kalbin en derin köşelerinde, kelimelere dökülmeyen, ama her an hissedilen bir sıcaklık. Sen yanımdayken, bazen hiçbir şey söylemeden, sadece bakışlarımızla konuşuruz. O bakışlar, kalbimde biriken sevdanın en saf halidir. Çünkü biliyorum ki, sen de benim gibi hissediyorsun. Sen de benim gibi, bu aşkın büyüsüne kapılmışsın.

Ama aşk, bazen de bir fırtınadır. Kalpte biriken duygular, bir anda dışarı çıkmak ister. Coşkuyla, heyecanla, tutkuyla... Seni her düşündüğümde, kalbim hızla çarpar. Sanki içimde bir volkan patlamış gibi hissederim. O an, sevdamın ne kadar büyük olduğunu anlarım. Ve seni ne kadar çok sevdiğimi...

Bazen de aşk, bir hüzündür. Sen yanımda olmadığında, kalbimde biriken sevda, bir özlem haline gelir. Her gece, seni düşünürüm. Her sabah, seninle uyanmak isterim. Seni özlediğimde, kalbimdeki o birikmiş sevda, bana seni hatırlatır. Ve o an, seninle olacağımız günleri hayal ederim. Çünkü biliyorum ki, bu sevda, bu aşk, hiç bitmeyecek.

Kalpte biriken sevda, işte böyle bir şey. Hem sessiz, hem coşkulu, hem de hüzünlü. Ama her zaman, her şekilde, güzel. Seni sevmek, kalbimde biriken en güzel duygu. Seni sevmek, hayatıma anlam katan en büyük gerçek. Seni sevmek, benim için bir yaşam biçimi.

Ve biliyorum ki, bu sevda, bu aşk, hep kalbimde birikecek. Seninle geçen her an, her saniye, kalbimdeki o birikmiş sevdayı daha da büyütecek. Çünkü sen, benim kalbimdesin. Ve ben, senin kalbinde... İkimizin aşkı, kalplerimizde biriken en güzel sevda olacak.

Beşten, üç çıkarsa kaç kalır?
Geri