Çözüm GüLüCüKツ 30 Tem 2018 Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Tem 2018 #2 Ağaçların tepeleri rüzgarda aynı yönde eğilmesi gerekirdi. Ayrıca rüzgar olduğuna göre alevlerin de rüzgardan etkilenmesi gerek. Diyorum ben. Upvote 0 Downvote
Ağaçların tepeleri rüzgarda aynı yönde eğilmesi gerekirdi. Ayrıca rüzgar olduğuna göre alevlerin de rüzgardan etkilenmesi gerek. Diyorum ben.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 30 Tem 2018 #3 YoRuMSuZ dediki: Ağaçların tepeleri rüzgarda aynı yönde eğilmesi gerekirdi. Ayrıca rüzgar olduğuna göre alevlerin de rüzgardan etkilenmesi gerek. Diyorum ben. Genişletmek için tıklayın... "Bide duman yok" diye ekliyorum ben Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Ağaçların tepeleri rüzgarda aynı yönde eğilmesi gerekirdi. Ayrıca rüzgar olduğuna göre alevlerin de rüzgardan etkilenmesi gerek. Diyorum ben. Genişletmek için tıklayın... "Bide duman yok" diye ekliyorum ben
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Tem 2018 #4 Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli Upvote 1 Downvote Çözüm
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 30 Tem 2018 #5 TeBeSSüm dediki: Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli Genişletmek için tıklayın... Adam belki evden odun getirmiştir Upvote 0 Downvote
TeBeSSüm dediki: Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli Genişletmek için tıklayın... Adam belki evden odun getirmiştir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Tem 2018 #6 Bu soruların cevapları internette var ama ancak çözümden sonra bakıyorum yoksa tadı kalmıyor çözümün. Upvote 0 Downvote
Bu soruların cevapları internette var ama ancak çözümden sonra bakıyorum yoksa tadı kalmıyor çözümün.
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2018 #7 YoRuMSuZ dediki: Bu soruların cevapları internette var ama ancak çözümden sonra bakıyorum yoksa tadı kalmıyor çözümün. Genişletmek için tıklayın... Evet ya bende ondan sormak istemiyorum ama naparsın sorayım dedim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Bu soruların cevapları internette var ama ancak çözümden sonra bakıyorum yoksa tadı kalmıyor çözümün. Genişletmek için tıklayın... Evet ya bende ondan sormak istemiyorum ama naparsın sorayım dedim
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2018 #8 TeBeSSüm dediki: Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli Genişletmek için tıklayın... Zaten cvpta o Upvote 0 Downvote
TeBeSSüm dediki: Etrafta sadece cam agaci var ve yakilan ates o agaclara ait degil renkleri farkli Genişletmek için tıklayın... Zaten cvpta o
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2018 #9 merakettim dediki: Adam belki evden odun getirmiştir Genişletmek için tıklayın... Bak getirmemis Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2018 #10 Ağaçlar yamuk, otlar yeşil boya.. hiç bişey şüphe uyandırmıyo da odunlar mı doğru cevap? Bırak ya oynamıyorum Upvote 0 Downvote
Ağaçlar yamuk, otlar yeşil boya.. hiç bişey şüphe uyandırmıyo da odunlar mı doğru cevap? Bırak ya oynamıyorum