Kamyon Arkası Yazıları Örnekleri

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
  • "Aşk bir deniz, sevgi bir umman. Kalbi kırık olanın yeri bu yolda olmamalı."
  • "Hayat bir yolculuktur, önemli olan nereye vardığın değil, yol boyunca kimlerle yürüdüğündür."
  • "Gönül yorgun düştü gurbet ellerde, bir bilsen neler çektim sensiz bu yollarda."
  • "Ne kadar yol alırsan al, yüreğin kadar gidersin. Yüreğin güzelse, yolun da güzel olur."
  • "Gözlerim yollarda, kalbimde hasretin. Belki bir gün kavuşuruz, ey benim uzaklardaki sevdiğim."
  • "Yüküm ağır, yolum uzun. Bir de sensizliğin yükü var sırtımda."
  • "Bu yolların çilesi bitmez, dertler deryası kurutulmaz. Kader böyle yazmış, ne yapalım."
  • "Her yolun bir sonu vardır derler, peki bu hasretin sonu ne zaman gelecek?"
  • "Gecenin karanlığı yolları aydınlatır, ama kalbimdeki karanlığı kim dindirecek?"
  • "Dert ortağım yollar, gözyaşlarım yağmur. Bir gün güler miyim, bilmem bu kaderle.
  • "Allah'a tevekkül et, yolunda sabırla yürü. Elbet bir gün muradına erersin."
  • "Doğruluktan şaşma, dürüstlükten ayrılma. Yolun açık, alnın ak olsun."
  • "Helalinden kazan, haramdan sakın. Rızkını veren Allah'tır, unutma."
  • "İnsanlara iyilik yap, gönüllerini hoş tut. Hayır duası al, yolun aydınlansın."
  • "Nefsine hakim ol, öfkeni yen. Sabırla yola devam et, sonunda huzura kavuşursun."
  • "Korona'dan değil, yollardan bıktım usandım."
  • "Yollar uzun, ben yorgun. Mazot bitmeden eve dönmem lazım."
  • "Bana yol verin, benzinim yok."
  • "Karda kışta, yağmurda çamurda. Yine de yollardayız, ne yapalım."
  • "Yol benim, çile benim. Keyfine bak sen, ey yolcu."

• Yollar benim kaderim, gurbet benim yoldaşım. Ne kadar uzaklara gitsem de, kalbim hep memlekette kaldı. Bir gün döneceğim, toprağıma kavuşacağım, o günü bekliyorum."
  • "Her kilometre bir anı, her şehir bir hikaye. Bu yollar bana çok şey öğretti, hayatı tanıttı. Ama en çok da sevdiklerimden ayrı kalmanın acısını tattırdı."
  • "Gözlerim yollarda, ellerim direksiyonda. Aklımda sen, kalbimde sevgin. Bu uzun yolları senin için kat ediyorum, bir gün sana kavuşacağım umuduyla."
  • "Yüküm ağır olsa da, umudum her zaman taze. Bu yollar beni yorsa da, hayallerim beni ayakta tutuyor. Bir gün tüm zorluklar bitecek, güzel günler gelecek, biliyorum."
  • "Bu yolların şahidi yıldızlar, sırdaşı rüzgar. Gecenin karanlığında yalnızım, ama kalbimde sevdiklerimin sıcaklığı var. Onlar benim için birer ışık, yolumu aydınlatıyorlar."
  • "Hayat bir yolculuktur, her yol ayrımı bir seçim. Önemli olan doğru yolu bulmak, vicdanınla hareket etmek ve asla pes etmemektir."
  • "Yollar bizi değiştirir, farklı insanlarla tanıştırır, yeni bakış açıları kazandırır. Ama önemli olan kimliğini kaybetmemek, özünü korumaktır."
  • "Her yolun bir sonu vardır, ama önemli olan o sona nasıl ulaştığındır. Dürüstlükle, adaletle, sevgiyle yol alırsan, vardığın yer de güzel olur."
  • "Yollar bizi sınar, zorluklarla karşılaştırır. Ama unutma ki, her zorluk bir fırsattır. Kendini aşmak, daha güçlü olmak ve yeni şeyler öğrenmek için bir fırsat."
  • "Yollar bize yalnızlığı öğretir, kendimizle baş başa kalmayı sağlar. Ama aynı zamanda dayanışmayı da öğretir, çünkü yolda yardıma ihtiyacı olanlara rastlarız."
  • "Ben bu yollarda kayboldum, beni kimse bulamaz artık."
  • "Yollar sensiz çekilmez, hayat sensiz yaşanmaz."
  • "Yollar yalan söylemez, her şeyi açıkça gösterir."
  • "Yollar beni senden uzaklaştırdı, ama kalbimi sana daha da yakınlaştırdı."
  • "Yollar biter, ama hasret bitmez."

Geri