Safir Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2010 #1 İzlemekten keyif aldığım oyunun net uyarlaması. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Foruma flash olarak ekleyemedim, yetkililere..
İzlemekten keyif aldığım oyunun net uyarlaması. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Foruma flash olarak ekleyemedim, yetkililere..
jeriko Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2010 #2 Televizyondada denk geldimi mutlaka seyrederim.Oyunuda harika bir oyun.Mesai bitmek üzere zor bıraktım.Şimdilik 4. sıradayım. Çok teşekkürler paylaşım için.
Televizyondada denk geldimi mutlaka seyrederim.Oyunuda harika bir oyun.Mesai bitmek üzere zor bıraktım.Şimdilik 4. sıradayım. Çok teşekkürler paylaşım için.
Safir Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2010 #3 Rica ederim Seyrederken zamanı iyi kullanamayanlara sinir oluyordum ama onlardan biri de benmişim, neyse pratik yaptıkça öğrenicez.
Rica ederim Seyrederken zamanı iyi kullanamayanlara sinir oluyordum ama onlardan biri de benmişim, neyse pratik yaptıkça öğrenicez.