Paradoks ... Elif ... Özel üye 28 Ock 2013 #1 Keman candır can . Soğuk ,yalnız gecelerde sigaramla birlikte bana yoldaş olan bir arkadaş.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ock 2013 #3 sevincimi de hüznümü de birlikte yaşadığım, ruhumun teli
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Ock 2013 #4 Keman deyince aklıma dank diye vurur bu parça ; Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Aynı zamanda benim için çok çok kibar bir müzik aleti... Helede elleri narin bir bayana çok yakışır diye düşünüyorum
Keman deyince aklıma dank diye vurur bu parça ; Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Aynı zamanda benim için çok çok kibar bir müzik aleti... Helede elleri narin bir bayana çok yakışır diye düşünüyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ock 2013 #5 Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir Veda Olsun Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı
Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir Veda Olsun Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı
AHSEM ....EnDl-LeS.... 28 Ock 2013 #6 her zaman çalmayı arzuladıgım ve bir türlü beceremediğim huzur teli... ama birgün basaracagım ))