dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Nsn 2016 #1 Kendimizi tebrik ve takdir ettiğimiz durumları yazacağımız, pozitif enerjili bir oyun konusu açmak istedim. Ben kendimi tebrik ediyorum çünkü bugün yaşadığım olumsuz şeylere rağmen şu an kendimi iyileştirebilmiş bir haldeyim Son düzenleme: 15 Nsn 2016
Kendimizi tebrik ve takdir ettiğimiz durumları yazacağımız, pozitif enerjili bir oyun konusu açmak istedim. Ben kendimi tebrik ediyorum çünkü bugün yaşadığım olumsuz şeylere rağmen şu an kendimi iyileştirebilmiş bir haldeyim
Düş Özel Üye Özel üye 14 Nsn 2016 #2 Kendimi tebrik ediyorum. Çünkü, umursamaz ve vurdumduymaz olmayı en güzel ben basariyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Nsn 2016 #3 Çünkü hayatımdaki birçok karaktersize rağmen, güven duygum hala var. Allahıma binlerce kez şükürler olsun.
Çünkü hayatımdaki birçok karaktersize rağmen, güven duygum hala var. Allahıma binlerce kez şükürler olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2016 #4 Kendimi tebrik ediyorum, çünkü kolay kolay moralimi bozmuyorum.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2016 #5 Çünkü erinmedim bu saat demedim kalktim kendime yemek yaptım
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 15 Nsn 2016 #6 Kendimi tebrik ediyorum çünkü her isin üstesinden geliyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2016 #7 Kendimi tebrik ediyorum, çok fena uykusuz kalabiliyorum geceler boyu.
Düş Özel Üye Özel üye 15 Nsn 2016 #8 Kendimi tebrik ediyorum,istemediğim insanları hayatımdan o an cikarabiliyorum. Gereksiz sonuçta, çöp çöp.
Kendimi tebrik ediyorum,istemediğim insanları hayatımdan o an cikarabiliyorum. Gereksiz sonuçta, çöp çöp.