YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #1 Arkadaşlar sitedeki kesintiler biz kaynaklı değildir. Veri çıkış merkezi ile ilgili bir sorun bizimle birlikte birçok sitenin yaşadığı bir sorun yani.
Arkadaşlar sitedeki kesintiler biz kaynaklı değildir. Veri çıkış merkezi ile ilgili bir sorun bizimle birlikte birçok sitenin yaşadığı bir sorun yani.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #4 Biraz sonra 15 dakika süresince ben kapatıcam ama yeni versiyonu yüklicem Gelişmiş bir yazı editörümüz olacak artık bu editördeki en güzel olay tablo ekleyebilme özelliği
Biraz sonra 15 dakika süresince ben kapatıcam ama yeni versiyonu yüklicem Gelişmiş bir yazı editörümüz olacak artık bu editördeki en güzel olay tablo ekleyebilme özelliği
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2011 #5 Kapayabilirsin ben zaten dışarı çıkıcam şimdi Geldiğimde inşallah açılmış olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #9 caglayagmur dediki: bekledim 15 dk degişikler ne bugun gec anlıyorum biraz Genişletmek için tıklayın... Yazı editörü çok geliştirildi diğer değişiklikler (100 kadar bölümde) sadece güvenlik amaçlı yapıldı
caglayagmur dediki: bekledim 15 dk degişikler ne bugun gec anlıyorum biraz Genişletmek için tıklayın... Yazı editörü çok geliştirildi diğer değişiklikler (100 kadar bölümde) sadece güvenlik amaçlı yapıldı
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Hzr 2011 #10 sadece şuan bişey farkettim cvp yazdığımız yer çok hoş olmuş uzamışmı ne anlamıyorum brn prk fazla umarım yanlış bişey yazmamışımdır
sadece şuan bişey farkettim cvp yazdığımız yer çok hoş olmuş uzamışmı ne anlamıyorum brn prk fazla umarım yanlış bişey yazmamışımdır