P Papatya V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #1 Tam anlamıyla kırmızı olanlarını tercih etmesem de Tonlarını çok sevdiğim bir rujdur kendileri
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Mrt 2013 #6 AHSEM dediki: kırmızııı mıı? Genişletmek için tıklayın... ama yakışana yakışıyo.. seviyorum bendee..
AHSEM ....EnDl-LeS.... 1 Mrt 2013 #7 nazenin dediki: ama yakışana yakışıyo.. seviyorum bendee.. Genişletmek için tıklayın... tabki kuzum yakışa manyak oluyo ama kendi düşüncem...
nazenin dediki: ama yakışana yakışıyo.. seviyorum bendee.. Genişletmek için tıklayın... tabki kuzum yakışa manyak oluyo ama kendi düşüncem...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Mrt 2013 #8 AHSEM dediki: tabki kuzum yakışa manyak oluyo ama kendi düşüncem... Genişletmek için tıklayın... saygı duyuyoruz o düşünceye..
AHSEM dediki: tabki kuzum yakışa manyak oluyo ama kendi düşüncem... Genişletmek için tıklayın... saygı duyuyoruz o düşünceye..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Mrt 2013 #9 Yukarıdaki "her kadında mutlaka vardır" yorumuna bakıp kendimi bi anlık garip hissetmeme neden olan makyaj malzemesi .. Yanii bende olmayan şey
Yukarıdaki "her kadında mutlaka vardır" yorumuna bakıp kendimi bi anlık garip hissetmeme neden olan makyaj malzemesi .. Yanii bende olmayan şey