GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Tem 2021 #1 Kirpi'den mesaj var ! Sebzelerinize saldıran böceklerle beslendiğim için zararsızım ve bahçenize yardım ediyorum! Benim türüm ölüyor! Böcek ilacı koymayın! Hayatta kalmama yardım edin!
Kirpi'den mesaj var ! Sebzelerinize saldıran böceklerle beslendiğim için zararsızım ve bahçenize yardım ediyorum! Benim türüm ölüyor! Böcek ilacı koymayın! Hayatta kalmama yardım edin!
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Tem 2021 #3 Maalesef ekolojik dengeyi bozduğumuz için doğa bizden bir şekilde intikamını alıyor. En son örneğini Covid-19 ile gördük. Doğa bir şekilde düzenini yeniden kurar ama insana, bu düzenin içinde yer verir mi vermez mi, buna doğa karar verir.
Maalesef ekolojik dengeyi bozduğumuz için doğa bizden bir şekilde intikamını alıyor. En son örneğini Covid-19 ile gördük. Doğa bir şekilde düzenini yeniden kurar ama insana, bu düzenin içinde yer verir mi vermez mi, buna doğa karar verir.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Tem 2021 #4 Kirpi sana ve bütün hayvanları koruyacağım a elimden geldiği kadar söz veriyorum vede doğayı tabiki