Kış mevsimini sevmek için sebepler

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Benim gibi aşırı üşüyen bir insan bile kışı özlüyorsa gerçekten güzel bi mevsim olsa gerek :P
-kış modası daha çok hoşuma gidiyor
-bol bol sıcacık kahve içebiliyorsun
-bütün gün dolaşmış olsan da yazın olduğu kadar yorulmuyorsun
-herkes daha enerjik
-ara sıra yağmur yağması huzur veriyor

Hiç sevmem soğuk havaları...

Hemen bi anımı anlatayım... İlk görev yerim Muş. Tabi kışları çetin geçiyor -40 lara dayanan soğukta tükrüğü birazcık uzağa atarsanız havada donarak yere düşüyor :D

TAm bu sıralar tecilli askerliğimi bozdurup yaz tatilinde Antalya'ya askerlik yapmaya geldim. (Sadece 67 gün için) Herkes sıcaktan gölgeye kaçmaya çalışırken ben o soğuk havaları düşünüp sıcağın bağrına bağrına çıkardım :P

Düşünün arabanın karteri donmasın diye her yarım saatte arabayı çalıştırmak zorunda kaldığınız bir soğukluğu :D

Özetle kış mevsimini hiç sevmem, soğuğu da öyle... Bir ek yapayım en çok Antalya'da üşüdüm bir 29 Ekim günü üstelik. :D

Sizin hiç soğuğun acısından dolayı gözünüzden yaş geldi mi? Benim geldi işte üstelik anlattığım o Muş soğuklarında değil Antalya'da :D

-Sıcak şeyler içmek daha kolay.
-Terleme durumu daha az.
-Bir yerlere çıkmak, işlerini halletmek daha kolay. Çünkü hava aşırı sıcak olmuyor.
-Başka bir sebep göremiyorum, kış aslında benim ruhuma iyi gelmiyor, karanlık hava, boğucu.
-Kış güneşide sevmem için bir sebep ama ve lakin;
Şuan da bile boğuluyormuş gibi oldum.

Geri