aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Eyl 2013 #1 Alt + 23 = ↨ Alt + 24 = ↑ Alt + 25 = ↓ Alt + 26 = → (ileri ok) Alt + 27 = ←(geri ok) Alt + 29 = ↔
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Eyl 2013 #3 Hımm oldukça kullanışlı, ben ok işaretlerini çok kullanıyorum, klavye kısayolları işe yarayacak. Teşekkürler.
Hımm oldukça kullanışlı, ben ok işaretlerini çok kullanıyorum, klavye kısayolları işe yarayacak. Teşekkürler.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Eyl 2013 #4 arz-ı hal dediki: hiç tarzım değil,ok işareti yapmak beceremem falan Genişletmek için tıklayın... haha beceremeyecek bir şey yok yukarıda yazanlardan birini rahatlıkla yapabilirsin burada dene bir
arz-ı hal dediki: hiç tarzım değil,ok işareti yapmak beceremem falan Genişletmek için tıklayın... haha beceremeyecek bir şey yok yukarıda yazanlardan birini rahatlıkla yapabilirsin burada dene bir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #5 aslann dediki: haha beceremeyecek bir şey yok yukarıda yazanlardan birini rahatlıkla yapabilirsin burada dene bir Genişletmek için tıklayın... en son sonsuz işareti yapmak istemiştim ekranım tersine dönmüştü hiç unutmuyorum
aslann dediki: haha beceremeyecek bir şey yok yukarıda yazanlardan birini rahatlıkla yapabilirsin burada dene bir Genişletmek için tıklayın... en son sonsuz işareti yapmak istemiştim ekranım tersine dönmüştü hiç unutmuyorum
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Eyl 2013 #6 arz-ı hal dediki: en son sonsuz işareti yapmak istemiştim ekranım tersine dönmüştü hiç unutmuyorum Genişletmek için tıklayın... nasıl oldu öyle bir şey
arz-ı hal dediki: en son sonsuz işareti yapmak istemiştim ekranım tersine dönmüştü hiç unutmuyorum Genişletmek için tıklayın... nasıl oldu öyle bir şey
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #7 aslann dediki: nasıl oldu öyle bir şey Genişletmek için tıklayın... işte o benim beceriksizliğim,kimseye anlatmam
aslann dediki: nasıl oldu öyle bir şey Genişletmek için tıklayın... işte o benim beceriksizliğim,kimseye anlatmam
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Eyl 2013 #8 arz-ı hal dediki: işte o benim beceriksizliğim,kimseye anlatmam Genişletmek için tıklayın... O beceriksizliği ok yaparak yenmelisin
arz-ı hal dediki: işte o benim beceriksizliğim,kimseye anlatmam Genişletmek için tıklayın... O beceriksizliği ok yaparak yenmelisin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #9 aslann dediki: O beceriksizliği ok yaparak yenmelisin Genişletmek için tıklayın... ↨ valla bunu da yaptım ben baya baya ilerlemişim
aslann dediki: O beceriksizliği ok yaparak yenmelisin Genişletmek için tıklayın... ↨ valla bunu da yaptım ben baya baya ilerlemişim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Eyl 2013 #10 arz-ı hal dediki: ↨ valla bunu da yaptım ben baya baya ilerlemişim Genişletmek için tıklayın... haha Onu yaptıysan gerisi gelir artık
arz-ı hal dediki: ↨ valla bunu da yaptım ben baya baya ilerlemişim Genişletmek için tıklayın... haha Onu yaptıysan gerisi gelir artık