Kolbastı Hakkındaki Düşünceleriniz??

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Bizde bişey vardır.. Bişeyler tutulmaya başlandımı ona sahip aranır.. Ama ondan önce sahip çıkan ilgilenen olmaz..
Kolbastıda öyle.
Belli bi süredir kolbastı oyununun yayılmasıyla beraber Kolbastının ünü arttı ve bu ün kavgasını bile ortaya çıktı..
Şimdilerde kolbastı kime ait ve adı ne olsun kavgası var..
Farklı müzik ritimleri eklenerek ve değişiklikler yaratılarak Dünyaya yayma isteğide başka bi mevzu.. Benim anlamadığım neden özellikleri değiştirilipte yayılıyo dünyaya.. Biz böyle çok sevdik ve bu şekilde dünyaya açılması daha doğru olmazmı..

Herkesin şahsi fikirlerini merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? :)

kolbasti çok güzel bir oyun :D çok seviyorum :D ama hoptek çikti faroz kesme çıktı bide kolbastı diye çikti bence hepsi aynı yani degişik birşey yokki :Dönceden kolbasti yoktu şimdi meshur oldu :D

Evet kolbastı ünlü bir oyun oldu çıktı ama...23 Nisan için bir etkinlik yapalım dedik ...Ama gerçekten işi bilen kimse yok..Getirdiğimiz eğitmenler biraz ordan biraz burdan alıntı yapıp bir oyun gösteriyorlar...Tabiii bizde vazgeçtik....Gerçek kolbastıyı bilen kimse yok...

cok zevkli bi oyun bence...kurtlarını döküyosun:)...sorumsuz bilir biz oynarken süper oluyo daha doğrusu oynamak denmez ama:)resmen yüzüyoz biz tabi bilmediğimiz için ama öğrenmek istiyorum...çünkü cok güzelll....

4 yıl önce falan karadenizli arkadaşımdan öğrenmiştim. Çok zor bir oyun, başım dnmüştü :D
Hala da pek beceremem. Ama dünyaya yayılırsa da olduğu şekliyle yayılsın derim. Ama içimden bir ses herşey gibi bunun da modası çok yakında geçecek diyor.

cok zevkli bi oyun bence...kurtlarını döküyosun:)...sorumsuz bilir biz oynarken süper oluyo daha doğrusu oynamak denmez ama:)resmen yüzüyoz biz tabi bilmediğimiz için ama öğrenmek istiyorum...çünkü cok güzelll....

çok beceriksizler :D gösteriyorum ama yapamıyorlar en sonunda pes ettim göstermiyorum :D

Geri