heartpain Üye 17 Eyl 2010 #1 merhaba .. kolpa konseri kac saat sürüyor acaba bilen varmi ?? gidecem de merak ettim ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2010 #3 İlgi alanıma giren bir konser değil, muhtemelen diğer arkadaşlar için de aynı şey sözkonusu yoksa mutlaka cevap yazılır. Ama yine de cevap yazmak için biliyor olmak gerekmiyor, haklısın heartpain... Upvote 0 Downvote
İlgi alanıma giren bir konser değil, muhtemelen diğer arkadaşlar için de aynı şey sözkonusu yoksa mutlaka cevap yazılır. Ama yine de cevap yazmak için biliyor olmak gerekmiyor, haklısın heartpain...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Eyl 2010 #5 Aynı şekilde benimde bilgim yok Konserini bilmekten geçtim şahsı tanımıyorumda Upvote 0 Downvote
kısacaben Katılımcı 22 Eyl 2010 #6 biraz araştırdım 18 yaş sınırı varmıs bebeleri almıolar tüh gidemicem Upvote 0 Downvote
heartpain Üye 22 Eyl 2010 #7 cevaplariniz cok ilginc .. neyse ya görecez ..saolun yinede .. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Eyl 2010 #9 Ne güzel ne güzel izlenimleri alalım konserden Upvote 0 Downvote
E Elif köse Ziyaretçi 11 Mys 2014 #10 2014 mayıs ayında kolpa konseri var 12 mayısta ve sivasta arkadaşlar konser saatini bilen varmı biliyorsanız lütfen cevap yazarmısınız. Upvote 0 Downvote
2014 mayıs ayında kolpa konseri var 12 mayısta ve sivasta arkadaşlar konser saatini bilen varmı biliyorsanız lütfen cevap yazarmısınız.