Komik Yayla Macerası

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Yeşim434, namıdiğer "Hırçın Karadeniz Kızı," CerezForum'un en zengin üyesi olarak bilinirdi. Zenginliğiyle değil, aynı zamanda bitmek bilmeyen enerjisi ve lafını sakınmayan tavırlarıyla da forumun maskotu olmuştu. Bir gün, forumda yeni bir başlık açıldı: "En Komik Anınızı Anlatın." Yeşim434, okuduğu her komik anıdan sonra kahkahalarla gülerken, sonunda dayanamadı ve kendi anısını yazmaya karar verdi.

"Dinleyin bakalım CerezForum sakinleri," diye başladı Yeşim434, klavyesini güm güm tıklatarak. "Benim kadar şanssız olup da bu kadar komik olaylar yaşayan birini daha bulamazsınız! Bir gün, malumunuz Karadenizliyiz, yaylaya çıkıyoruz. Tabii ki yanıma bir sürü yiyecek almışım. Ama ben ne yaptım biliyor musunuz? Mantarları toplarken, bir de baktım sepetim kaybolmuş. Nerede buldum biliyor musunuz? Yaylanın en tepesindeki ağacın dalında! Nasıl çıktı oraya derseniz, ben de bilmiyorum. Belki de rüzgar beni fırlattı. Neyse, sepeti indirmeye çalışırken, bir de baktım ayım bana 'hırsız' dedi. Meğer oraya kadar tırmanmışım, bir de yetmezmiş gibi sepeti almaya çalışıyorum."

Forum üyeleri kahkahalara boğulmuştu. Yeşim434, anlattıkça daha da coşuyor, olayı kendi komik üslubuyla süslüyordu. "İşin komik yanı yetmedi," diye devam etti. "Sepeti indirmeye çalışırken, bir de baktım ağacın dalı kırıldı. Ben aşağıya, sepet yukarıya uçtu! Neyse ki o kadar yüksek değilmiş, yoksa hayatımın en komik sonu olabilirdi. Sepeti yakalamaya çalışırken de bir de çalıya takıldım. O gün, Karadeniz'in en komik 'ağaç maymunu' ilan edildim!"

Forum üyeleri, Yeşim434'ün bu anlattığı komik maceraya o kadar çok güldüler ki, bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yeşim434 ise kendini durduramıyordu, "Ama durun daha bitmedi," diye devam etti. "Eve döndüğümde de annem 'Ne oldu sana, maymun gibi ne hale gelmişsin?' dedi. Ben de anlattım olanları. Annem de güldü, ben de güldüm. Hatta o günden sonra her yaylaya çıkışımızda, 'Yeşim sepetini sıkı tut' diye dalga geçiyorlar. O günden sonra, 'Ağaç Maymunu Yeşim' oldum!"

Forum üyeleri, Yeşim434'ün bu uzun ve komik anısını okuduktan sonra yorumlara akın ettiler. Bir kullanıcı, "Yeşim, sen harikasın! Bu kadar komik birini daha görmedim," derken, bir diğeri, "Bence sen CerezForum'un en komik üyesisin! Bir de üstüne zengin olunca, tadından yenmez!" diyordu.

Yeşim434, tüm bu yorumları okudukça kıkırdıyor, kendi kendine "Benim gibi birinin CerezForum'da olması ne kadar da güzel!" diye düşünüyordu. O günden sonra, Yeşim434'ün maceraları forumda efsaneleşmiş, her yeni paylaşımı heyecanla beklenir olmuştu. Hırçın Karadeniz Kızı, zenginliğiyle değil, komik maceralarıyla CerezForum'da adını altın harflerle yazdırmıştı.
Yeşim434, "Ağaç Maymunu" lakabını aldıktan sonra, CerezForum'daki ünü daha da arttı. Artık her paylaşımı, forum sakinleri tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Bir gün, Yeşim434 yine klavyesinin başına geçti ve yeni bir macera anlatmaya karar verdi. Bu seferki konu, lüks yatıyla çıktığı "unuttum beni" dediği bir deniz macerasıydı.

"Selam CerezForum'un deniz kurtları," diye yazmaya başladı Yeşim434, emojilerle süsleyerek. "Biliyorsunuz, benim bir de yatım var. 'Unuttum Beni' adında, pek de şık bir tekne. Bir gün, canım sıkıldı ve dedim ki, 'Ben denize açılıyorum!' Tabii ki yanıma bir sürü atıştırmalık aldım. Ne de olsa Karadeniz kızıyım, aç kalmaya gelmez."

Forum üyeleri, Yeşim434'ün yeni macerasını okumak için sabırsızlanıyorlardı. Yeşim434, devam etti: "Denize açıldım, her şey çok güzel, hava mis gibi. Güneş de beni gördüğüne sevinmiş gibi parlıyor. Ben de ne yaptım, keyif yaparken bir yandan da müzik dinlemeye başladım. Ama benim gibi şanssız biri için, keyif yapmak o kadar kolay olmuyor tabii."

Forumda bir merak dalgası oluştu. "Ne oldu acaba?" diye düşünmeye başladılar. Yeşim434, heyecanlı bir şekilde devam etti: "Müzik dinlerken, bir de baktım ki geminin dümeni kilitlenmiş! 'Eyvah,' dedim kendi kendime, 'Şimdi nereye gideceğiz?'. Tabii ki sakin kalmak, Yeşim için çok zor. Ben hemen mühendislik bilgimi konuşturayım diye etrafa bakındım. Meğer geminin dümeni, benim sandviç kutuma sıkışmış!"

Forum üyeleri kahkahalara boğuldular. "Sandviç kutusu mu?" diye yazanlar oldu. Yeşim434, gülerek devam etti: "Evet, yanlış duymadınız, sandviç kutusu! O kadar çok yiyecek almışım ki, her yere dağılmışlar. Sandviç kutusu da tam dümenin altına düşmüş. Tabii ben oradan çıkarmaya çalışırken, bir de baktım ki geminin rotası değişti. Benim ‘Unuttum Beni’ kendini bir anda Karadeniz'in ortasında buldu. Sanki ‘Ben buraya niye geldim?’ diye soruyor gibiydi."

"Ne yaptın sonra?" diye merak edenler vardı. Yeşim434, anlatmaya devam etti: "Neyse ki yanımda telsiz vardı. Hemen bir yardım çağrısı gönderdim. Ama tabii ki benim gibi şanslı biri için, o kadar kolay bir kurtarma olmayacaktı. Gelen kurtarma botunun da motoru arızalandı! Onlar da kurtarılmayı bekliyorlardı. İki tekne birden ortada kalmıştık. Ama ben ne yaptım biliyor musunuz? Karadenizliliğimi konuşturup, geminin motorunu tamir etmeye çalıştım. Elimde alet edevatla, bir de baktım ki yanımda bir de karga belirdi. O kadar acıkmış ki sandviç kutuma bakıyor. Neyse onu besledikten sonra, tekrar motora döndüm. Meğer sorun küçükmüş. Bir vidayı sıktım, düzeldi. Sonunda hepimiz kurtulduk."

Forum üyeleri, Yeşim434'ün bu deniz macerasına da bayıldılar. Bir kullanıcı, "Yeşim, sen her olayı nasıl bu kadar komik hale getirebiliyorsun?" diye sordu. Başka bir kullanıcı ise, "Bence sen bir stand-up gösterisi yapmalısın, inanılmaz komiksin!" yazdı.

Yeşim434, bu yorumları okurken gülümsedi. "Ben de kendime bazen şaşırıyorum," diye düşündü. "Ama benim hayatım macera dolu. Ve her macerayı sizlerle paylaşmak çok keyifli."

Ve böylece, Yeşim434'ün maceraları CerezForum'da hız kesmeden devam etti. Her yeni paylaşımı, forum üyelerini hem güldürüyor hem de heyecanlandırıyordu. Hırçın Karadeniz Kızı, sadece zenginliğiyle değil, aynı zamanda bitmek bilmeyen enerjisi ve komik maceralarıyla da CerezForum'un en sevilen üyesi olmaya devam etti. Bu kez de denizlere meydan okumuştu ve tabii ki yine her şeyi komik bir hikayeye dönüştürmeyi başarmışt

Geri