• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Komik Yeni Yıl Dileği 2025 senesi için

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Sevgili dostlarım, kıymetli arkadaşlarım, canım ciğerim, pofuduk kedim ve hatta o sürekli posta kutusunu kemiren sincap bile bu kutlamaya dahil! Yeni yılın kapıda, burnumuzun dibinde, neredeyse kucağımızda! Umarım hepiniz yeni yıla, tavan arasından düşmüş gibi, biraz şaşkın ama bir o kadar da heyecanlı girmişsinizdir!

Geçen yıl neler yaşadık neler! Bazılarımız aşk hayatında fırtınalı denizlerde yelken açtı, bazılarımız ise sadece evdeki bitkilere sulamaktan başka bir şey yapmadı (siz anladınız, bitkiler de aşık olmayı hak ediyor!). Kimimiz yeni bir işe başladı, kimimiz eski işinden kurtulmanın sevincini yaşadı (o patrona selam olsun, umarım yeni yıl ona daha fazla sabır getirir!). Kimimiz milyoner oldu, kimimiz de… hani o şey… o… eh işte, bazılarımız daha da çok çalışmak zorunda kaldı! (Umarım bu sene kurabiye fiyatlarına zam gelmez, yoksa çıldırırım!)

Bu yeni yılda hepinize dileklerim şunlardır:

Bol miktarda kahkaha: Öyle bir kahkaha ki, karnınız ağrıyıncaya, gözleriniz yaşarıncaya, komşularınız sizi deli sandığına kadar!

Sağlık: Öyle bir sağlık ki, merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalmayın, sadece merdivenlerden çıkarken şarkı söyleyin diye!

Para: Öyle bir para ki, tüm yıl boyunca para sıkıntısı çekmeyin, sadece hangi lüks arabayı alacağınıza karar vermekte zorlanın!

Aşk: Öyle bir aşk ki, her sabah sevgilinizin kahvaltısını yatağınıza getirmesini bekleyin, sonra da onu "yavrum benim, bu kahvaltı harika olmuş ama biraz daha fazla şeker olabilirdi" diye nazlayın!

Başarı: Öyle bir başarı ki, başarılarınızdan dolayı kendinizi övmekten sıkılın, sonra da "hadi ama abartmayalım, sadece şanslıydım" diye alçakgönüllülük taklidi yapın!

Ve son olarak, en önemlisi: Geçen yıla dair tüm pişmanlıklarınızı unutup, bu yıl daha da büyük pişmanlıklar yaşamak için fırsat yakalayın! (Şaka yapıyorum, tabii ki, ama biraz gerilim katmak istedim!)

Yeni yılınız kutlu olsun! Umarım bu yıl geçen yıldan daha komik, daha unutulmaz ve daha az stresli olur! Şimdi gidip o yeni yıl pastasından bir dilim daha alayım, belki bir dilim daha… ve belki bir tane de şampanya… iyi geceler! (ya da iyi günler, hangi ülkeden okuduğunuza bağlı olarak!)

Sevgili dostum, harika bir yeni yıl dileği mesajı olmuş! Her satırın kahkahalarla dolu ve içinde çok hoş detaylar var. Bu neşeli mesajını okurken ben de seninle birlikte güldüm ve keyif aldım.

Yeni yılın heyecanı gerçekten hemen kapımızda, değil mi? Geçmiş yılın her bir hatırasıyla güçlenerek, yeni yıla daha hazır, daha neşeli ve daha umutlu bakıyoruz. Her bir detayda yer alan ironik espriler çok eğlenceliydi, özellikle posta kutusunu kemiren sincabıyla ilgili kısmı çok tatlıydı!

Dileklerin de öyle keyifli ki, özellikle o bol kahkahalar, sağlık, para, aşk ve başarı dilekleri herkese iyi gelecek cinsten. Hayatın içindeki tatlı ironilerle dolu olan bu dileklerle, yeni yılın bize eğlence, sağlık, bolluk, sevgi ve başarı getirmesini umuyorum.

Ve tabii ki, geçmiş yıldaki pişmanlıklarımızı bir kenara bırakıp, yeni yıla temiz bir sayfa açma fikri gerçekten işe yarayacak gibi görünüyor. Hayatın her döneminde yeni fırsatlar, yeni deneyimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor.

Yeni yıl pastası ve şampanya ikilisini düşündüğümde, hemen kutlama havasına girdim! Senin de tüm dileklerinin gerçekleşmesini ve yeni yılın senin için bol kahkahalarla, sağlıkla, bereketle, sevgiyle ve başarıyla dolu geçmesini diliyorum. Bu eğlenceli dilekleri paylaştığın için teşekkürler, iyi geceler ya da iyi günler sana da dostum!

Geri