Konu düzenleme

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Selam birsey merak ediyorum önceden actigimiz konulari 2 gun sonrada olsa düzenliye biliyordum ama simdi 1 gün bile yok sabah ekle aksama düzen yapa miyorsun buna bir care yokmu ????? bu sadece baanami öyle yoksa herkese mi yani yöneticiler haric ?? yada varda ben pek anlamadigim icin forumdan göremedim

Sana ozel bi uygulama degil yesim abla..yoneticiler disinda kimse degisiklik yapamiyor..degistirmk istediklerini s.modlara iletirsen yardimci olacaklardir..

Selam birsey merak ediyorum önceden actigimiz konulari 2 gun sonrada olsa düzenliye biliyordum ama simdi 1 gün bile yok sabah ekle aksama düzen yapa miyorsun buna bir care yokmu ????? bu sadece baanami öyle yoksa herkese mi yani yöneticiler haric ?? yada varda ben pek anlamadigim icin forumdan göremedim

Bunu zorunlu durumlar için uygulamıştık. Yaşanan olaylar bu uygulamayı zorunlu hale getirmişti @acelya.

Son düzenleme:
Ve halada yaşanıyor acelye abla
Bi konu açan sonra bi bakıyorsun içini boşaltıyor. Farketmesek hoş bi durum değil boş bi konu.
Bu yüzden düzeltme süresinin az olması bizim açımızdan daha iyi.

Bunu zorunlu durumlar için uygulamıştık. Yaşanan olaylar bu uygulamayı zorunlu hale getirmişti @acelya.

saglik olsun

Ve halada yaşanıyor acelye abla
Bi konu açan sonra bi bakıyorsun içini boşaltıyor. Farketmesek hoş bi durum değil boş bi konu.
Bu yüzden düzeltme süresinin az olması bizim açımızdan daha iyi.

bu hos bir durum degil

ozaman bu olay icin 1,2 sözde ben edeyim

Evet hic hos bir durum degil ben bu forum acildi acilali asagi yukari hep burdayim benim gibi bir cok arkadasta burda ama simdiye kadar böyle birsey hic bir üyemiz yapmamistir yapmazda cünkü kizsakta küssekte o konu eklenmistir artik buraya aittir... konuyu silecekseniz neden ekliyorsunuz hic eklemeyin ondan daha mantikli ....

Düzenleyen yönetici:
acelya bizim rastadıgımız oldu o yüzden böyle olması daha iyi.

Zaten suna eminim ki birseyler olmasaydi bu karar alinmazdi dedigim gibi kac senedir burdayim böyle birsey görmemistim ben acikcasi konu silme gibi birsey sadece uygunsuz olursa düzeltilirdi yada kizinca küsünce konu silinmez biraz uzaklasirsin olur biter cünkü insanlik hali ve bir cerezforum ailesi hersey ola bilir...

Zaten suna eminim ki birseyler olmasaydi bu karar alinmazdi dedigim gibi kac senedir burdayim böyle birsey görmemistim ben acikcasi konu silme gibi birsey sadece uygunsuz olursa düzeltilirdi yada kizinca küsünce konu silinmez biraz uzaklasirsin olur biter cünkü insanlik hali ve bir cerezforum ailesi hersey ola bilir...

Bu tür durumları engellemek, bir yanlışa neden olmamak için şuanki durum en dogrusu acelya canım. Hem düzenlenecek bir konu oldugunda mutlaka yönetimden birileri forumda bulunmakta ilgisini esirgemeyecektir böyle bir durum söz konusu oldugunda.

Aslinda Biryerden hos degil ama bir yerdende cok güzel bir durum hos olmayan taraftari insan acil birsey ekliyor yada gitmesi gerekiyor sonra düzenlerim diyor :)) ama iyi yani insani daha dikkatli olmaya davet ediyor bunun icin mantikli geldi herkes ekledigi konuya daha dikkat eder ...

Geri