• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

★ ★ KüçüK MeLekLer..!! ★ ★ (2)

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Masumiyetin huzurun neşenin en dogru adresi bebekler.Gözlerdeki ışıltı mutlulugun doyulmaz tadını veriyor....

Çocuklar Okadar Mahsumdurki Bir mellietin Savaşını Bitirebilir.

Her insanın içinde Bir Çocuk vardır Ama her Çocugun içinde Büyük Bir insan Yoktur.

bebek.webp

Bir gülüşüyle tüm sıkıntıları unutturup neşe saçan küçük melekler....

Yarının teminatı Olan Çocuklarımıza Yarının Gözüyle Bakalım ki yarınlarımız Aydınlık Olsun.

İnsan torun sahibi olduktan sonra çocuklarını anlamaya başlar. ( Erich Köstner )

bebek.webp

Girl_by_hananeh.jpg

İşte dünyaya bedel bir gülüş daha. Gözlerindeki o neşe insana huzur veriyor.

Bir çocuk kadar güzel olur, başını göğe doğru kaldıran. (F. Hüsnü Dağlarca )

Çocukluk, mantığın uykusudur. ( J.J. Rousseau )

bebek.webp

Çocuğunuz yalan söylüyorsa ya sizden korkuyordur ya da sizin yaptığınızı yapıyordur. Yalan söyleyen anne ve babaların, yalan söyleyen çocukları olacaktır.
A. S. Neil

Çocuğun yanında olmalıyız, çocuğun yanında olmak çocuğa sevgi vermek demektir. Sahip çıkan sevgi değil, duygusal sevgi de değil, yalnızca çocuğa onu sevdiğinizi ve onayladığınızı hissettirecek biçimde davranmak.
A. S. Neil

bebekler.webp

Çocuklar, anne ve babalarının kötü örnekleriyle bozulmaya devam ettikçe, yeni bir dünya kurulamaz.
Alexis Carrel

Çocuklarınıza dilini tutmasını öğretin, konuşmasını nasıl olsa öğreneceklerdir.
Benjamin Franklin

bebek.webp

Annem yalan söyledi... Dadım yalan söyledi... Öğretmenim yalan söyledi... Bana söylenenlerin tam tersi bir dünyada ne yapılabileceğini ben nereden bilebilirim ki?..

Bernard Shaw

cocuk-dunyasi.webp

Geri