Kullan at USB bellekler geliyor

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kullanıldıktan sonra çöpe atılabilen telefonlardan sonra, kullanıldıktan sonra atılabilen flash bellekler de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. "Flashkus" isimli bu bellek henüz yalnızca bir konsept ancak üretim aşamasına geçerse birçok alanda kullanılabilir.

Flashkus, Alexei Lyapunov ve Lena Ehrlich'in tasarımından Art Lebedev Stüdyo'da ortaya çıkıyor. Oldukça ucuz olması düşünülen bu ürün bir kartın üstünde geliştiriliyor ve kullanıcılar istedikleri zaman kağıt yırtar gibi bu kartın bir kısmını koparıp kullanıyor.

Arkadaşlarınıza film, müzik gibi dosyaları vermek için kullanabileceğiniz bu ürün, tasarımcılara göre disketlerden bile daha çok kullanıcıya ulaşabilir.

Son düzenleme:
Aslında tüketim bir nevi paranın piyasada dolaışımı anlamına geliyor. Her tüketime israf olarak bakmamak gerek sonuçta istihdam gerekiyor değil mi? :)

Eğer çok ucuza piyasa girerse gerçekten kullanışlı olur. Şöyle düşünün arkadaşınıza usb bellekte bir dosya veriyosunuz ama belleğin geri gelmesini bekliyosunuz. işte bu durum ortadan kalkacak böylelikle :)

Doğru şekilde geri dönüşümü sağlanırsa israf olarak gördüğümüz çoğu şey aslında iş alanı olarak insanlara döner, istihdam için tüketim de şart :) Para yönetimi zordur; yönetimler, bazen insanları tasarrufa bazen de tüketime zorlamak durumunda kalırlar :)

bence güzel birşeye benziyor sonuçta fiyatıda uygun olursa cd vs. şeyleri kullanmaya gerek kalmıyacak yada flash belleğimizin geri dönmesini beklemek zorunda kalmıyacağız =)

Geri