K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Hzr 2016 #1 Ramazan Ayı münasebetiyle iftar yemeğine renk katacak basit ama iştah açıcı kültür mantarı salatası tarifleri istiyorum haydi sevgili forumcu hanımlar bi tarif verin...
Ramazan Ayı münasebetiyle iftar yemeğine renk katacak basit ama iştah açıcı kültür mantarı salatası tarifleri istiyorum haydi sevgili forumcu hanımlar bi tarif verin...
Düş Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2016 #2 Benim anneciğim kozlenmis biber, kornison ve dere otu ile yapiyordu. Gayet lezzetli birsey cikiyor ortaya.
Benim anneciğim kozlenmis biber, kornison ve dere otu ile yapiyordu. Gayet lezzetli birsey cikiyor ortaya.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Hzr 2016 #3 Düş dediki: Benim anneciğim kozlenmis biber, kornison ve dere otu ile yapiyordu. Gayet lezzetli birsey cikiyor ortaya. Genişletmek için tıklayın... Kolayda bir karışım. .denemek lazım. .
Düş dediki: Benim anneciğim kozlenmis biber, kornison ve dere otu ile yapiyordu. Gayet lezzetli birsey cikiyor ortaya. Genişletmek için tıklayın... Kolayda bir karışım. .denemek lazım. .
İ İsmail doğan Ziyaretçi 4 Nsn 2021 #4 Kultur mantari kutle pastorize odasinin ayrintili semasini atabilirmisiniz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Nsn 2021 #5 Mantar Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 kutu kültür mantarı 2 adet köy biberi 2 adet kırmızı biber 5-6 adet salatalık turşusu 3-4 kaşık konserve mısır 10-12 dal maydanoz 10 dal dereotu Tuz 2, 5 tatlı kaşığı zeytinyağı Yarım limonun suyu Mantar Salata Tarifi Yapılışı Mantar Salata Tarifi Yapılışı Mantarları soyup kaynayan suda 10 dk haşlayınız. Biberleri tavada közleyiniz ve kabuklarını soyunuz. Mantarları ve biberleri ince şekilde doğrayınız. Turşuyu, dereotunu ve maydanozu da doğrayınız. Doğradığınız ve diğer malzemeleri derin bir kapta karıştırınız. Üzerine zeytinyağ, tuz ve limon suyunu ekleyiniz. Afiyet olsun!
Mantar Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 kutu kültür mantarı 2 adet köy biberi 2 adet kırmızı biber 5-6 adet salatalık turşusu 3-4 kaşık konserve mısır 10-12 dal maydanoz 10 dal dereotu Tuz 2, 5 tatlı kaşığı zeytinyağı Yarım limonun suyu Mantar Salata Tarifi Yapılışı Mantar Salata Tarifi Yapılışı Mantarları soyup kaynayan suda 10 dk haşlayınız. Biberleri tavada közleyiniz ve kabuklarını soyunuz. Mantarları ve biberleri ince şekilde doğrayınız. Turşuyu, dereotunu ve maydanozu da doğrayınız. Doğradığınız ve diğer malzemeleri derin bir kapta karıştırınız. Üzerine zeytinyağ, tuz ve limon suyunu ekleyiniz. Afiyet olsun!
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #6 Bizimkiler bazen yaparlar lezzetli olur.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #7 İsmail doğan dediki: Kultur mantari kutle pastorize odasinin ayrintili semasini atabilirmisiniz Genişletmek için tıklayın... Sanırsam şunu diyorsunuz
İsmail doğan dediki: Kultur mantari kutle pastorize odasinin ayrintili semasini atabilirmisiniz Genişletmek için tıklayın... Sanırsam şunu diyorsunuz