çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Eyl 2021 #4 Can evimden vurdun tabikide
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Eyl 2021 #5 bi hayatlı olarak eh işte şöyle böyle,şerbetli tatlıları çok severim künefe bunlar arasında sondan ikinci
bi hayatlı olarak eh işte şöyle böyle,şerbetli tatlıları çok severim künefe bunlar arasında sondan ikinci
Artemis Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2021 #6 Bende hataylı olarak künefe sevmeyenlerdenim ama dün Antep fıstıklı ve kaymaklı denedim iyiydi öneririm
Bende hataylı olarak künefe sevmeyenlerdenim ama dün Antep fıstıklı ve kaymaklı denedim iyiydi öneririm
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2021 #7 ben süt tatlılarını daha çok severim..bizim buralarda garsonlar bizi künefeye doğru alıştıramadı,4 kişiye bir künefe verdiler bizde tatlı öyle yeniliyor sandık..öyle değil dimi...??
ben süt tatlılarını daha çok severim..bizim buralarda garsonlar bizi künefeye doğru alıştıramadı,4 kişiye bir künefe verdiler bizde tatlı öyle yeniliyor sandık..öyle değil dimi...??