kurşun bilal dizisi

• Konuyu açan Konuyu açan BeReNN
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Kurşun bilal dizisi oyuncuları Kurşun bilal dizisi yaza merhaba diyor birçok popüler dizinin final yapıp son bölümünü yayınlamalarının ardından piyasa yeni yaz dizileri ile canlanıyor. Dizinin başrol oyuncuları Arda Kural ve Leyla Göksun yer alan ünlü isimlerden ikisi Leyla Göksun son olarak Show tv yayınlarından Doktorlar dizisindeki Ela karakterini canlandırmıştı. Yakışıklı oyuncu Arda Kural ise son olarak Kubilay ismindeki sinema filmi ile seyircinin karşısına çıkmıştı.Adanalı dizisinin sona ermesini fırsat bile Atv kanalı bu kez Kurşun bilal isminde iddalı bir dizi ile geliyor.Çok yakında yayına girecek olan kurşun bilal dizisi Adanalı dizisinden tanıdığımız Maraz ali karakteri kadar başarılı olur onu önümüzdeki günlerde göreceğiz ,dizi yayına girdiğinden bir kaç bölüm sonra her şey netleşmeye başlayacaktır.

12.04.1980 doğumlu arda kural Sinema eğitimine iki yıl 2 Yıl Dramaturji ve sinema eleştirmenliği alarak başladı 1997 yılına geldiğinde kendisi tarafından kurulan Tiyatroroman Tiyatrosunda profesyonel olma yolunda büyük bir adım atmış olmuştu, kendisinin yazmış olduğu Ben Değil Kendim ,Dokuz Köyden Kovulmak gibi oyunlarda rol alan Arda Kural 2000 senesinde Kanal D tarafından yayınlanan ve severek izlediğimiz Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde rol aldı. Leonardo Di Caprio ile benzerliği ile tanınıyor.

Oyunculuk temellerini okul yıllarında atan Leyla Göksun un oyunculuk ile ilk buluşması ortaokul yıllarında hobi olarak zaman geçirdiği tiyatro kulübüydü. Tiyatro Leyla Göksun için Kendimi en rahat ve mutlu hissettiğim yer olarak tanımlıyor Yeditepe işletme mezunu olan güzel bayan işletme mezunu olmasını babasının sağladığını belirtmiş. Babam yıllarca uluslararası pazarlama yöneticiliği yaptı bizde evde genelde ürün pazarlama tekniklerini hakkında sohpet ettiklerini bu konuşmalardan çok hoşlandığını belirtmiş.

Oyunculuğun kişisel olarak ağır bastığı için tercih ettiğini söyleyen Leyla Göksun oyuncu olmadan önce fotomodellik yapmak için bir ajansla anlaşmış bu anlaşma oyunculuk kariyerinin belkide büyük başlangıcı olmuş Kurtlar vadisi pusu dizisinden teklif geldiğinde sabaha kadar ne yapması gerektiğini düşünen Leyla Göksun oyuncu olmaya karar vermiş Yolun başında olanlara ilk tavsiyesi, yeteneğini sorgulayıp, ardından eğitim almak

Geri