• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Kürtaj resimleri

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
Ülkemiz yasalarına göre 10. gebelik haftasına kadar olan gebeliklerde (ultrasonografi ile teyit edilmiş olmalıdır) kürtaj tümüyle yasaldır. Evli olan kadınlarda eş imzalı onay vermelidir. Evli olmayan kadınlar kendi istekleri doğrultusunda işlemi yaptırabilirler. 18 yaşın altında olan kız çocuklarında evli olsun veya olmasın ebeveynin imzalı onayı alınır. Burada dikkate alınması gereken nokta, tıbbi gebelik haftasının hamile kalınan tarihe göre değil son adet tarihinden itibaren geçen süreye kadar olan hafta olmasıdır.

PcCab.webp

Bu bebekleri bu hale getirmenin bedeli bir anlık zevk mi yaa? (tabii ki istem dışı tecavüz olayları konu dışı)

tecavüze ,sağlık sorunlarınıda eklemelisin bence..

sağlık sorunu derken ? ben ameliyat oldum 2 yıl evlensem bile bebek yasak dedi doktorun biri,diğeri bişey olmaz dedi,benim önlem almam elimde,büyük konuşmamak lazım lakin korunma yolları hem daha kolay,hem daha insanca...olurda bir sorun çıkarsa Allahın dediği olur,kendi eliyle bebeğini öldüremez bir anne.

Geri