MeRciMeK V.I.P V.I.P 20 Ksm 2012 #1 Bana ciddi anlamda komik gelen arkadaşımın 'Serçe Parmağı' nı ifade ediş şekli
MeRciMeK V.I.P V.I.P 20 Ksm 2012 #3 Yani öyle tabi ama ilk kez duymuş olmamın etkisi olabilir belki bilemiyorum ama yine de kendimi gülmekten alamıyorum
Yani öyle tabi ama ilk kez duymuş olmamın etkisi olabilir belki bilemiyorum ama yine de kendimi gülmekten alamıyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 20 Ksm 2012 #4 zeki insan hastalığı derler duruma ama ne kadar doğru bilemiyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 20 Ksm 2012 #6 sen bir dikkat et farklı kelimeleri de bu şekilde çeviriyorsa disleksi olabilir
MeRciMeK V.I.P V.I.P 20 Ksm 2012 #8 RUZG4R dediki: sen bir dikkat et farklı kelimeleri de bu şekilde çeviriyorsa disleksi olabilir Genişletmek için tıklayın... Sadece yöresel bence amaa bilemedim şimdii
RUZG4R dediki: sen bir dikkat et farklı kelimeleri de bu şekilde çeviriyorsa disleksi olabilir Genişletmek için tıklayın... Sadece yöresel bence amaa bilemedim şimdii
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Ksm 2012 #9 İlk kez duydum Ve kuşların hangi organına parmak deniliyordu ki diye düşünmeme sebep oldu.