Bir çok kişi makale yazarlığı yaparak ek para kazanıyor ki geçmişte benim de aktif olarak yaptığım bir kazanç yöntemi idi. Bu tür ücretli makale yazarlığı yapan arkadaşlar için tanıtım yazıları örneklerini bu başlık altında toplayacağım.
Buradaki örnek tanıtımlar tabi ki bir örnek teşkil edecektir, siz kendi tanıtım yazınızı özelleştirerek güzel bir tanıtım yazısı ortaya çıkarmalısınız. Makale yazarken;
Makale yazarı arkadaşlara SEO uyumlu makaleleri ile boş kazançlı dönem diliyorum
10 yılı aşkın süredir farklı sektörlerde içerik üretiyorum. Sinema, sağlık, matematik gibi spesifik konulardan moda, güzellik ve makyaj gibi daha popüler alanlara kadar geniş bir yelpazede 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makaleler hazırlıyorum. Her projenin kendine özgü ihtiyaçlarını anlıyor ve hedef kitlenize hitap eden, ilgi çekici içerikler sunuyorum. Makalelerimle web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına ve organik trafiğinizi artırmanıza yardımcı oluyorum."
Buradaki örnek tanıtımlar tabi ki bir örnek teşkil edecektir, siz kendi tanıtım yazınızı özelleştirerek güzel bir tanıtım yazısı ortaya çıkarmalısınız. Makale yazarken;
- Hedef kitleni belirle: Yazılarını kimler okuyor? Onların ilgisini çekecek kelimeler kullan.
- Kişiliğini yansıt: Yazılarında samimi ve doğal ol. Okuyucuların seninle özdeşleşebileceği bir tarz oluştur.
- Anahtar kelimeleri kullan: Blogunun konusuyla ilgili anahtar kelimeleri kullanarak, daha fazla kişiye ulaşabilirsin.
- Çağrıya yönlendir: Okuyucuları blogunu takip etmeye veya yazılarını paylaşmaya teşvik et.
- Örnek müşteri referansları: Daha önce çalıştığınız müşterilerden aldığınız olumlu geri bildirimler.
- Özel yetenekler: Örneğin, belirli bir yazılımı kullanma becerisi veya yabancı dil bilgisi.
- Blog veya portfolyo linki: Daha önce yazdığınız makalelere örnek olarak gösterebileceğiniz bir link.
Makale yazarı arkadaşlara SEO uyumlu makaleleri ile boş kazançlı dönem diliyorum
Tanıtım Yazısı 1: Bay X
"Deneyimli İçerik Yazarı, Projenizin Başarısına Ortak Olun10 yılı aşkın süredir farklı sektörlerde içerik üretiyorum. Sinema, sağlık, matematik gibi spesifik konulardan moda, güzellik ve makyaj gibi daha popüler alanlara kadar geniş bir yelpazede 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makaleler hazırlıyorum. Her projenin kendine özgü ihtiyaçlarını anlıyor ve hedef kitlenize hitap eden, ilgi çekici içerikler sunuyorum. Makalelerimle web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına ve organik trafiğinizi artırmanıza yardımcı oluyorum."