• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Makale Yazarı Örnek Tanıtım yazıları

carmella

Özel Üye
Özel üye
Bu Ayın Lideri
Bir çok kişi makale yazarlığı yaparak ek para kazanıyor ki geçmişte benim de aktif olarak yaptığım bir kazanç yöntemi idi. Bu tür ücretli makale yazarlığı yapan arkadaşlar için tanıtım yazıları örneklerini bu başlık altında toplayacağım.

Buradaki örnek tanıtımlar tabi ki bir örnek teşkil edecektir, siz kendi tanıtım yazınızı özelleştirerek güzel bir tanıtım yazısı ortaya çıkarmalısınız. Makale yazarken;
  • Hedef kitleni belirle: Yazılarını kimler okuyor? Onların ilgisini çekecek kelimeler kullan.
  • Kişiliğini yansıt: Yazılarında samimi ve doğal ol. Okuyucuların seninle özdeşleşebileceği bir tarz oluştur.
  • Anahtar kelimeleri kullan: Blogunun konusuyla ilgili anahtar kelimeleri kullanarak, daha fazla kişiye ulaşabilirsin.
  • Çağrıya yönlendir: Okuyucuları blogunu takip etmeye veya yazılarını paylaşmaya teşvik et.

• Örnek müşteri referansları: Daha önce çalıştığınız müşterilerden aldığınız olumlu geri bildirimler.
  • Özel yetenekler: Örneğin, belirli bir yazılımı kullanma becerisi veya yabancı dil bilgisi.
  • Blog veya portfolyo linki: Daha önce yazdığınız makalelere örnek olarak gösterebileceğiniz bir link.

Makale yazarı arkadaşlara SEO uyumlu makaleleri ile boş kazançlı dönem diliyorum :)

Tanıtım Yazısı 1: Bay X

"Deneyimli İçerik Yazarı, Projenizin Başarısına Ortak Olun

10 yılı aşkın süredir farklı sektörlerde içerik üretiyorum. Sinema, sağlık, matematik gibi spesifik konulardan moda, güzellik ve makyaj gibi daha popüler alanlara kadar geniş bir yelpazede 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makaleler hazırlıyorum. Her projenin kendine özgü ihtiyaçlarını anlıyor ve hedef kitlenize hitap eden, ilgi çekici içerikler sunuyorum. Makalelerimle web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına ve organik trafiğinizi artırmanıza yardımcı oluyorum."

Tanıtım Yazısı 2: Bayan Y

"Markanıza Ses Veren İçerik Yazarı

Sinema eleştirilerinden matematiksel analizlere, moda trendlerinden güzellik sırlarına kadar pek çok alanda 7 yıldır içerik üretiyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimle markanızın dijital dünyadaki sesini güçlendiriyorum. Her projenin benzersiz olduğunu düşünerek, hedef kitlenizin ilgisini çeken, özgün ve etkileyici içerikler oluşturuyorum. Web sitenizin görünürlüğünü artırmak ve potansiyel müşterilerinize ulaşmak için benimle çalışabilirsiniz."

Tanıtım Yazısı 3: Bay X - Sinema Uzmanı

"10 yıllık sinema tutkum, beni profesyonel bir içerik yazarına dönüştürdü. Sinema dünyasının nabzını tutan yazılarımla, web sitenizin sinema severleri cezbetmesini sağlıyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimde, film eleştirilerinden yönetmen röportajlarına, festival haberlerinden sinema tarihine kadar geniş bir yelpazede içerik üretiyorum. Sinema blogunuz için özgün ve ilgi çekici içerikler arıyorsanız, doğru adrestesiniz."

Tanıtım Yazısı 4: Bayan Y - Sağlık Danışmanı

"Sağlıklı yaşamın önemine inanan bir yazar olarak, 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimle okuyuculara doğru bilgileri ulaştırıyorum. Beslenme, egzersiz, zihin sağlığı gibi konularda hazırladığım yazılarımla, web sitenizin sağlıklı yaşam arayanlar için güvenilir bir kaynak olmasına katkı sağlıyorum. Sağlık blogunuz için uzman görüşleri ve güncel bilgilere ihtiyaç duyuyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz."

Tanıtım Yazısı 5: Bay Z - Moda Editörü

"Moda dünyasının kalbinde atan bir içerik yazarı olarak, trendleri yakından takip ediyor ve okuyucularla paylaşıyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimde, son moda trendlerinden stil önerilerine, ünlü modacıların koleksiyonlarından sokak modasına kadar geniş bir yelpazede içerik üretiyorum. Moda blogunuz için şık ve özgün içerikler arıyorsanız, doğru adrestesiniz."

Tanıtım Yazısı 6: Bayan T - Matematik Öğretmeni

"Matematiği herkes için anlaşılır kılan bir tutkuyla yazıyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimde, karmaşık matematiksel kavramları basit bir dille açıklıyor, öğrencilere ve meraklılara rehberlik ediyorum. Matematik blogunuz için eğlenceli ve eğitici içerikler arıyorsanız, benimle çalışabilirsiniz."

Tanıtım Yazısı 7: Bay F - Teknoloji Aşığı

"Teknolojinin hızla gelişen dünyasında, en son gadget'lardan yazılım trendlerine kadar her şeyi yakından takip ediyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimde, karmaşık teknolojik kavramları herkesin anlayabileceği bir dilde açıklıyor, ürün incelemeleri yapıyor ve geleceğin teknolojilerini analiz ediyorum. Teknoloji blogunuz için güncel ve ilgi çekici içerikler arıyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz."

Tanıtım Yazısı 8: Bayan E - Güzellik ve Makyaj Uzmanı

"Yılların deneyimiyle, güzellik ve makyaj dünyasının tüm sırlarını biliyorum. 300 ve 500 kelimelik SEO uyumlu makalelerimde, cilt bakımı, makyaj teknikleri, doğal güzellik ürünleri ve kişisel bakım gibi konularda güncel trendleri ve uzman görüşlerini bir araya getiriyorum. Makyaj tutorial'larından cilt bakım rutinlerine kadar geniş bir yelpazede içerik üreterek, okuyuculara kendilerini daha iyi hissetmeleri için ilham veriyorum. Güzellik blogunuz için özgün ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, doğru adrestesiniz."

Tanıtım Yazısı 9: Bay X - Teknoloji ve Yapay Zeka Uzmanı

Merhabalar, Ben Bay X, 32 yaşında tutkulu bir teknoloji ve yapay zeka içerik üreticisiyim. Yapay zeka, makine öğrenmesi ve dijital dönüşüm konularında uzmanlaşmış bir blog yazarı olarak, 6 yıldır sektörün önde gelen platformlarına içerik üretiyorum. Hazırladığım 300 ve 500 kelimelik makaleler, karmaşık teknolojik kavramları okuyucuların kolayca anlayabileceği bir dille aktarmayı başarıyor. SEO optimizasyonu konusundaki uzmanlığımla, ürettiğim içeriklerin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlıyorum. Google algoritma güncellemelerini yakından takip ediyor, içeriklerimi her zaman güncel SEO kriterlerine göre hazırlıyorum. Teknik konuları bile sürükleyici bir anlatımla sunan yazı tarzım ve kapsamlı araştırmalarımla, sitenizin ziyaretçi sayısını artırmaya hazırım. Makalelerimde kullandığım özgün yaklaşım ve güncel örneklerle okuyucularınıza değer katmayı hedefliyorum.

Tanıtım Yazısı 10: Bayan Y - Makyaj ve Güzellik Uzmanı

Merhaba, ben Bayan Y, 28 yaşında deneyimli bir içerik üreticisi ve blog yazarıyım. Güzellik ve makyaj alanında 5 yıllık profesyonel yazarlık deneyimimle, markaların ve blog sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik özgün içerikler üretiyorum. Kozmetik markaları, güzellik blogları ve kadın portalları için hazırladığım 300 ve 500 kelimelik makalelerimle okuyucuların ilgisini çekmeyi başarıyorum. Her yazımda güncel güzellik trendlerini, makyaj tekniklerini ve cilt bakım önerilerini detaylı bir şekilde ele alıyorum. SEO kurallarına tam uyumlu içeriklerim sayesinde, çalıştığım sitelerin organik trafiğine önemli katkılar sağlıyorum. Anahtar kelime araştırması, meta açıklamaları ve başlık optimizasyonları konusunda titiz bir çalışma prensibi benimsiyorum. Makalelerimde kullandığım akıcı ve etkileyici anlatım tarzıyla hedef kitlenizle güçlü bir bağ kurmayı garanti ediyorum.

Geri