• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Masa Üstü Dediğin Böyle Olur...

Gizemli Cadi

Forum Gururu
Bilgisayar kullananlaerin cok iyi anlayacagi durumlardan birisi. De masaustu ekranina yerlestirilen ogelerdir. Kimi bilgisayar kullanicilarinin masaustu ekrani cok sadeyken, kimi bilgisayar kullanicilarinin masaustu ekrani ise son derece kalabalik olur. Burada da en kalabalik masaustu ekranini goruyorsunuz. Doldurulabilecek her yer ogelerle doldurulmus ve hic bos yer kalmamis...

Düzenleyen yönetici:
Benim masaüstüne benziyor =L Sırf temizlemek için masaüstüne "masaüstü" diye bir klasör açıp temizleme girişiminde bulunmuş olsam da eski halini aratır hale getirdiler yine :P

Ege çok karışık bir masa üstün var.Bir toparla sil süpür çeki düzen ver.:D

Allah göstermesin benim böyle masa üstüm olsa utancımdan kimsenin yüzüne bakamam:him:him:him..Jeriko kusura bakma açıklamak zorundayım.:v..Aslında bu Jerikonun masaüstü :v:vne kadar temiz ve titiz olduğumu bildiği için temizlemem için rica etti..Ama bu masa üstünü temizlemeden sizinle paylaşmak istedim..=L=L=L Çaktırmamak için bir de laf söylüyor...;)

Geri