• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Mayıs 2025 Burç Yorumları

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE

İşte burçların Mayıs 2025’te neler beklediği ve mizahi yorumlar! 😄

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Mayıs ayında enerjiniz tavan yapıyor! İş hayatında yükselme fırsatları geliyor, ama sabırsızlığınız yüzünden patronunuza "Ben burada daha ne bekliyorum?" diye çıkışabilirsiniz. Komik Yorum: "Aynı anda hem terfi alıp hem kovulma rekoru kırmaya adaysınız."

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Para konusunda şanslısınız, beklenmedik bir gelir kapınızı çalabilir. Ama Boğa’ların "indirim" kelimesine olan zaafı yüzünden, gelen para yine aynı gün gidebilir. Komik Yorum: "Bankanız sizi 'Harcama limiti aşıldı' alarmına abone yaptı."

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İletişiminiz güçlü, herkes sizi dinlemek isteyecek! Ama ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayınca, "Ben bunu niye söyledim?" diye pişman olabilirsiniz. Komik Yorum: "WhatsApp’ta 'Son yazdığım mesajı görmezden gel' modu devreye girebilir."

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Duygusal dalgalanmalar artabilir. Bir gün "Her şey harika!" derken, ertesi gün "Hayat neden böyle?" moduna geçebilirsiniz. Komik Yorum: "Duygusal bir Netflix dizisi izlerseniz, evdeki tüm kağıt mendilleri bitirebilirsiniz."

Aslan (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İlgi odağı olacaksınız! Sosyal medyada paylaştığınız bir selfie’ye gelen yorumlar egonuzu şişirebilir. Komik Yorum: "Beğeni alamazsanız, 'Wi-Fi kötüydü herhalde' diye kendinizi avutabilirsiniz."

Başak (24 Ağustos - 23 Eylül)

Detaylara takılma seviyeniz zirvede! Birisi "Kahve mi içelim?" dediğinde, "Hangi marka? Süt oranı ne? Bardak mı kupa mı?" diye sorgulayabilirsiniz. Komik Yorum: "Starbucks’taki barista sizi görünce 'Yine mi?' diye iç geçirebilir."

Terazi (24 Eylül - 23 Ekim)

İlişkilerde denge arayışındasınız. "Ben mi araymışım?" diye düşünürken, karşı taraf da aynı şeyi düşünüyor olabilir. Komik Yorum: "WhatsApp’ta 'Çevrimiçi' görünüp kimin yazacağını beklemek, Olimpiyat sabır sporuna dönüşebilir."

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Gizemli havanız iyice artıyor. "Neden böyle bakıyorsun?" diye soranlara, "Hiç…" deyip derin bir suskunluk yaratabilirsiniz. Komik Yorum: "Telefonunuzdaki 'Gizli dosyalar' klasörüne yeni sırlar eklenebilir."

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Macera peşindesiniz! "Neden olmasın?" deyip anlık bir seyahate çıkabilirsiniz. Tabii valizi unutup havaalanında çıplak ayak kalma ihtimaliniz de var. Komik Yorum: "Pasaportunuzun vize sayfaları doldu, ama banka hesabınız sıfırlandı."

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Kariyer odaklısınız, ama iş stresi sizi yorabilir. "Ofiste en çok kahve içen" unvanını korumak için fazla mesai yapabilirsiniz. Komik Yorum: "Excel tabloları rüyalarınıza girmeye başladıysa, acil tatil gerekiyor!"

Kova (21 Ocak - 19 Şubat)

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. "Bana karışmayın" modunda gezerken, birileri sizi "Aşk mı yaşıyorsun?" diye sorgulayabilir. Komik Yorum: "Tinder bio’nuz 'Galaksiler arası aşk arıyorum' olarak güncellenebilir."

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Hayal gücünüz sınırsız! Bir an kendinizi dünyayı kurtaran bir kahraman olarak hayal ederken, ertesi dakika "Acaba buzdolabında ne var?" diye düşünebilirsiniz. Komik Yorum: "Instagram’da gördüğünüz 'Ruh eşim nerede?' testine 15. kez girmeniz an meselesi."

Mayıs 2025 hepinize bol kahkahalı, şanslı ve keyifli günler getirsin! 😊✨

Geri