İşte burçların Mayıs 2025’te neler beklediği ve mizahi yorumlar!
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Mayıs ayında enerjiniz tavan yapıyor! İş hayatında yükselme fırsatları geliyor, ama sabırsızlığınız yüzünden patronunuza "Ben burada daha ne bekliyorum?" diye çıkışabilirsiniz. Komik Yorum: "Aynı anda hem terfi alıp hem kovulma rekoru kırmaya adaysınız."Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Para konusunda şanslısınız, beklenmedik bir gelir kapınızı çalabilir. Ama Boğa’ların "indirim" kelimesine olan zaafı yüzünden, gelen para yine aynı gün gidebilir. Komik Yorum: "Bankanız sizi 'Harcama limiti aşıldı' alarmına abone yaptı."İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
İletişiminiz güçlü, herkes sizi dinlemek isteyecek! Ama ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayınca, "Ben bunu niye söyledim?" diye pişman olabilirsiniz. Komik Yorum: "WhatsApp’ta 'Son yazdığım mesajı görmezden gel' modu devreye girebilir."Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Duygusal dalgalanmalar artabilir. Bir gün "Her şey harika!" derken, ertesi gün "Hayat neden böyle?" moduna geçebilirsiniz. Komik Yorum: "Duygusal bir Netflix dizisi izlerseniz, evdeki tüm kağıt mendilleri bitirebilirsiniz."Aslan (23 Temmuz - 23 Ağustos)
İlgi odağı olacaksınız! Sosyal medyada paylaştığınız bir selfie’ye gelen yorumlar egonuzu şişirebilir. Komik Yorum: "Beğeni alamazsanız, 'Wi-Fi kötüydü herhalde' diye kendinizi avutabilirsiniz."Başak (24 Ağustos - 23 Eylül)
Detaylara takılma seviyeniz zirvede! Birisi "Kahve mi içelim?" dediğinde, "Hangi marka? Süt oranı ne? Bardak mı kupa mı?" diye sorgulayabilirsiniz. Komik Yorum: "Starbucks’taki barista sizi görünce 'Yine mi?' diye iç geçirebilir."Terazi (24 Eylül - 23 Ekim)
İlişkilerde denge arayışındasınız. "Ben mi araymışım?" diye düşünürken, karşı taraf da aynı şeyi düşünüyor olabilir. Komik Yorum: "WhatsApp’ta 'Çevrimiçi' görünüp kimin yazacağını beklemek, Olimpiyat sabır sporuna dönüşebilir."Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Gizemli havanız iyice artıyor. "Neden böyle bakıyorsun?" diye soranlara, "Hiç…" deyip derin bir suskunluk yaratabilirsiniz. Komik Yorum: "Telefonunuzdaki 'Gizli dosyalar' klasörüne yeni sırlar eklenebilir."Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Macera peşindesiniz! "Neden olmasın?" deyip anlık bir seyahate çıkabilirsiniz. Tabii valizi unutup havaalanında çıplak ayak kalma ihtimaliniz de var. Komik Yorum: "Pasaportunuzun vize sayfaları doldu, ama banka hesabınız sıfırlandı."Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Kariyer odaklısınız, ama iş stresi sizi yorabilir. "Ofiste en çok kahve içen" unvanını korumak için fazla mesai yapabilirsiniz. Komik Yorum: "Excel tabloları rüyalarınıza girmeye başladıysa, acil tatil gerekiyor!"Kova (21 Ocak - 19 Şubat)
Özgürlüğünüze düşkünsünüz. "Bana karışmayın" modunda gezerken, birileri sizi "Aşk mı yaşıyorsun?" diye sorgulayabilir. Komik Yorum: "Tinder bio’nuz 'Galaksiler arası aşk arıyorum' olarak güncellenebilir."Balık (20 Şubat - 20 Mart)
Hayal gücünüz sınırsız! Bir an kendinizi dünyayı kurtaran bir kahraman olarak hayal ederken, ertesi dakika "Acaba buzdolabında ne var?" diye düşünebilirsiniz. Komik Yorum: "Instagram’da gördüğünüz 'Ruh eşim nerede?' testine 15. kez girmeniz an meselesi."Mayıs 2025 hepinize bol kahkahalı, şanslı ve keyifli günler getirsin!