zuğaşi_bere Katılımcı 1 Ags 2013 #1 merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum umarım hep beraber iyi vakit geçiririz
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 1 Ags 2013 #2 @zuğaşi_bere Hoş geldin iyi forumlar. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2013 #4 Hoşgeldin @zuğaşi_bere. Nick Kazım Koyuncu'nun grubunun adından geliyor sanırım. Zuğaşi Berepe idi demi grup adı. Son düzenleme: 26 Ock 2014
Hoşgeldin @zuğaşi_bere. Nick Kazım Koyuncu'nun grubunun adından geliyor sanırım. Zuğaşi Berepe idi demi grup adı.
zuğaşi_bere Katılımcı 1 Ags 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @zuğaşi_bere. Nick Kazım Koyuncu'nun grubunun adından geliyor sanırım. Zuğaşi Berepe idi demi grup adı. Genişletmek için tıklayın... evet ordan geliyor zuğaşi berepeydi yani denizin çocukları benimkisi tekili denizin çocuğu yani birde lazcadır Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @zuğaşi_bere. Nick Kazım Koyuncu'nun grubunun adından geliyor sanırım. Zuğaşi Berepe idi demi grup adı. Genişletmek için tıklayın... evet ordan geliyor zuğaşi berepeydi yani denizin çocukları benimkisi tekili denizin çocuğu yani birde lazcadır
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2013 #9 zuğaşi_bere dediki: evet ordan geliyor zuğaşi berepeydi yani denizin çocukları benimkisi tekili denizin çocuğu yani birde lazcadır Genişletmek için tıklayın... Ne güzeldir Karadeniz kokusu daha geçen hafta oralardaydım
zuğaşi_bere dediki: evet ordan geliyor zuğaşi berepeydi yani denizin çocukları benimkisi tekili denizin çocuğu yani birde lazcadır Genişletmek için tıklayın... Ne güzeldir Karadeniz kokusu daha geçen hafta oralardaydım
zuğaşi_bere Katılımcı 1 Ags 2013 #10 YoRuMSuZ dediki: Ne güzeldir Karadeniz kokusu daha geçen hafta oralardaydım Genişletmek için tıklayın... doğa olarak özellikle doğu karadeniz çok güzeldir yeşilin her tonu bir başka güzeldir umarım değmiştir.
YoRuMSuZ dediki: Ne güzeldir Karadeniz kokusu daha geçen hafta oralardaydım Genişletmek için tıklayın... doğa olarak özellikle doğu karadeniz çok güzeldir yeşilin her tonu bir başka güzeldir umarım değmiştir.