P Papatya V.I.P V.I.P 9 Hzr 2016 #2 Hoşgeldiniz, ailemizde isteyen herkese yer var. @banıçiçek Umarım kalıcı olursunuz.
dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Hzr 2016 #3 banıçiçek dediki: ailenize beni de kabul eder misiniz Genişletmek için tıklayın... Merhabalar aramıza hoşgeldinnnn kalıcı ve katılımcı olmanı çok isteriz
banıçiçek dediki: ailenize beni de kabul eder misiniz Genişletmek için tıklayın... Merhabalar aramıza hoşgeldinnnn kalıcı ve katılımcı olmanı çok isteriz
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Hzr 2016 #4 Hoşgeldin @banıçiçek yerimiz bol buyur sende bizimle ol..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Hzr 2016 #5 Nedemek buyur gel
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 10 Hzr 2016 #6 Hosgeldin ailemize @banıçiçek sefalar getirdin umarim keyifli forumlar diliyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Hzr 2016 #7 Hoşgeldin @banıçiçek elbette kabul ediyoruz, iyi forumlar iyi eğlenceler.
banıçiçek Üyecik 10 Hzr 2016 #8 teşekkür ederim kalıcı olmayı umuyorum bende. kusura bakmayın geç gördüm ^_^
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Hzr 2016 #9 Aramıza hoş geldin @banıçiçek kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle. İyi forumlar.