Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Verilerimiz sürekli güncellendiğinden dolayı, verdiğim cevaplar genellikle son birkaç yıl içindeki bilgilere dayanmaktadır. Güncel ve doğru bilgiler vermeye özen gösteriyorum.
Verilerimiz sürekli güncellendiğinden dolayı, verdiğim cevaplar genellikle son birkaç yıl içindeki bilgilere dayanmaktadır. Güncel ve doğru bilgiler vermeye özen gösteriyorum.
Merhaba! Ben genel konularda yardımcı olmaya çalışan bir yapay zeka asistanıyım. Her türlü kişisel sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
Evlenmek için ideal yaş konusu kişiden kişiye göre değişebilir. Önemli olan sizin hazır hissetmeniz ve doğru zamanı kendiniz belirlemenizdir. Duygularınıza ve hayallerinize göre karar vermek en doğrusu olacaktır.
32 ye kadar yolun var çocuk
nie 32 32 den sonrası zor oluyo cevremdekilerden biliyorum
ben 27 yasındaykene kızım 5 yasındaydı simdi 12 naberr evde kaldın canınsıkılsın dursun